گروه فرهنگ و هنر: با گذشت نزدیک به یک قرن از کشف اسکلت «مرد پکنی» و صدها سنگواره و شیء تاریخی دیگر، محوطه تاریخی محل این کشف برای دومینبار کاوش میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از شینهوا، یکی از مقامات فرهنگی چین اعلام کرد، در آینده نزدیک، یکی از بزرگترین پروژههای کاوش باستانشناسی جهان در منطقهای که نزدیک به یک قرن پیش، جمجمه یک چینی با 770 هزار سال قدمت به نام «مرد پکنی» در آن کشف شد، برای کشف آثار دیگری از او یا اسکلتهای بیشتر آغاز خواهد شد.
کد خبر: ۲۵۱۱۹۵
«مرد پکنی» نام اسکلتی است که دسامبر سال 1929 میلادی در محوطهای تاریخی در 50 کیلومتری جنوب غربی پکن کشف شد و از آن بهعنوان قدیمیترین ساکن کشور چین یا حتی قاره آسیا نام برده میشود.
البته ابتدا تصور میشد، این اسکلت حدود 400 تا 500 هزار سال قدمت داشته باشد، اما پس از آزمایشهای رادیواکتیو مشخص شد که قدمت این اسکلت حدود 770 هزار سال است.
در محل کشف اسکلت «مرد پکنی» آثار تاریخی دیگری از جمله نزدیک به 200 اسکلت چندصدهزار ساله، 100 هزار ابزار سنگی، 98 سنگواره حیوانات و 20 سنگواره پرندگان کشف شدند. به همین دلیل، بسیاری از باستانشناسان، دانشمندان و دیرینشناسان کشف «مرد پکنی» و دیگر آثار تاریخی را بزرگترین کشف باستانشناسی تاریخ آسیا دانستهاند و بر این باورند که با انجام کاوشهای جدید، میتوان بخشی از رازهای تاریخ قاره کهن آسیا یا کل جهان را کشف کرد.