استقلال دست به دامن ساپینتو شد

تلـه نقل‌و‌انتقالات

اگر تا چند هفته قبل، استقلالی‌ها گلایه می‌کردند که پرسپولیس سرمربی دارد، بازیکن جذب کرده و برای فصل جدید سه بر صفر از آبی‌ها پیش است، حالا حداقل دلخوش به این هستند که سرمربی دارند و حریف بدون مربی شده!
اگر تا چند هفته قبل، استقلالی‌ها گلایه می‌کردند که پرسپولیس سرمربی دارد، بازیکن جذب کرده و برای فصل جدید سه بر صفر از آبی‌ها پیش است، حالا حداقل دلخوش به این هستند که سرمربی دارند و حریف بدون مربی شده!
کد خبر: ۱۵۰۸۷۵۵
نویسنده سعید اکبری - گروه ورزش
 
خبرهای غیررسمی درروزهای گذشته حکایت ازآن داشته مربی ترکیه‌ای ازبازگشت به ایران سر باز زده وحالا پرسپولیس به‌دنبال جذب سرمربی جدیدی است‌؛ شاید هم درنهایت یک گزینه ایرانی را انتخاب کند. درهمین حال، استقلال با ساپینتو «آنلاین» استارت زده و امیدوار است با تعیین زمان شروع تمرینات، شاهد حضورش در ایران باشد. با وجود جذب این مربی اما همچنان استقلال عملکرد مبهمی در نقل‌و‌انتقالات دارد. آنها تا این لحظه عارف آقاسی و امیرمحمد رزاقی‌نیا را جذب کرده‌اند و سامان فلاح هم دوباره به این تیم بازگشته. مدیران استقلال که وعده ساختن تیمی قدرتمند برای فصل جدید را داده بودند، فعلا در انجام مأموریت ناکام بوده‌اند. این موضوع هم دلایل مختلفی داشته ازجمله پیشنهادهای مالی سنگین که باعث شده حتی نتوانند با بعضی بازیکنان خود تمدید قرارداد کنند. 
     
جنجال قرارداد ۱۰۰‌میلیاردی
با جذب عارف آقاسی، نقل‌و‌انتقالات استقلال تحت‌الشعاع قرار گرفت؛ از این حیث که خبر رسید او قراردادی به ارزش ۱۰۰‌میلیارد تومان امضا کرده است. درست مثل سال گذشته و ماجرای انتقال ۷۰‌میلیاردی رامین رضاییان که بعضی بازیکنان نامی را رودرروی باشگاه قرار داد. منابع خبری در استقلال فاش کرده‌اند، به‌واسطه این قرارداد نجومی، بعضی از تمدیدی‌های استقلال هم درخواست بالای ۱۰۰‌میلیارد تومان داشته‌اند. یکی از این بازیکنان که با چانه‌زنی به عدد ۹۰‌میلیارد تومان رضایت داده بود، حالا به‌طور ناگهانی ۱۲۰‌میلیارد تومان درخواست کرده‌ است، موضوعی که حتی باعث تعجب ساپینتو، مربی پرتغالی استقلال شده. او در پیامی صریح و شفاف به مدیران استقلال گفت برای تمدید قراردادها دست نگه دارند. وقتی ساپینتو رفت دستمزد بازیکنان نامی نهایتا ۱۰میلیارد تومان بود و حدفاصل جدایی دو ساله او از استقلال، نشان می‌دهد رقم‌ها تا چه حد افزایش یافته است. ساپینتو که در پرتغال است، به‌طور دائم ارتباط تصویری با مدیران استقلال داشته و به آنها گفته باشگاه می‌تواند به جای پرداخت این دستمزدهای نجومی به بازیکنان داخلی، فوتبالیست‌های خارجی باکیفیتی جذب کند. البته در چنین شرایطی و با توجه به اتفاقی که در پرسپولیس رخ داده، مدیران استقلال نگران هستند جذب بازیکنان خارجی برای آنها غرامت‌های سنگینی در پی داشته باشد. به‌همین دلیل می‌خواهند با ساپینتو در این‌باره به جمع‌بندی نهایی برسند. 
     
اگر ساپینتو بیاید...
اگر قرار باشد استقلال تکلیف نقل‌و‌انتقالات خود را بعد ازحضور ساپینتو در ایران مشخص کند، هواداران این تیم باید دندان روی جگر بگذارند. تا این لحظه تاریخ دقیقی برای حضور او و شروع تمرینات مشخص نشده است. آخرین خبر این است که مسئولان استقلال ازطریق وزارت ورزش پیگیر زمان باز شدن حریم هوایی تهران شده‌اند وامیدوارند تا پایان هفته، زمینه برای سفر ساپینتو به پایتخت مهیا شود. مربی پرتغالی به محض بازگشت به صورت رسمی معرفی می‌شود و به محل تمرینات می‌‎رود. او قصد دارد خود بر نقل‌و‌انتقالات نظارت کند و البته کلارنس سیدورف هم مشورت‌های لازم را خواهد داد.لیگ برتر روزبیست‌و‌هفتم مرداد آغازمی‌شود ولی استقلال باید روز بیستم مرداد درسوپرجام مقابل تراکتور قرار گیرد؛ این یعنی آنها زمان زیادی در اختیار ندارند.تراکتور شاکله اصلی تیم خود را حفظ کرده وبرای برگزاری یک اردوی خارجی آماده می‌شود، این درحالی است که استقلال هنوزنمی‌داند چه روزی ساپینتو می‌آید و چه بازیکنانی جذب می‌شوند. 
     
نقل‌و‌انتقالات سخت
استقلال از ابتدای فصل نقل‌و‌انتقالات به‌دنبال جذب حسین‌نژاد، بازیکن ماخاچ روسیه بوده ولی توفیقی به‌دست نیاورده است. غندی‌پور هم برای تقویت خط حمله درنظرگرفته شده ولی ظاهرا در طول مذاکرات آن‌قدر امروز و فردا کرده که باعث دلخوری مسئولان استقلال شده است. سعید سحرخیزان هم با وجود مذاکرات با استقلال، به تمرینات تیم اورنبورگ روسیه بازگشت و تکلیفش معلوم نیست. مذاکره با علی کریمی هم بر سر مبلغ قرارداد همچنان ادامه دارد و توافقی حاصل نشده است. مهدی زارع،بازیکن سابق آکادمی استقلال هم نتوانسته رضایتنامه‌اش را ازگل‌گهر برای حضور درجمع آبی‌ها بگیرد. هادی حبیبی‌نژاد، بازیکن چادرملو هم در نزدیکی استقلال، ناگهان با پیشنهاد سپاهان روبه‌رو شد و تصمیم نهایی‌اش را نگرفته است. خلاصه که وضعیت نقل‌و‌انتقالات استقلال خیلی مبهم است و مدیران استقلال خدا خدا می‌کنند هرچه زودتر آسمان تهران باز شود تا ساپینتو به تهران بیاید و هواداران در نقل‌و‌انتقالات با او روبه‌رو شوند، نه با مدیریت باشگاه!
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها