نمای نزدیک

حذف برنامه‌های پرهزینه دولتی در آمریکا

واحد مرکزی خبر: رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد ده‌ها برنامه و طرح دولتی پرهزینه لغو می‌شود. باراک اوباما حذف برنامه‌های پرهزینه و کم فایده دولتی را در چارچوب تلاش‌ها برای حفظ انضباط مالی در بودجه فدرال آمریکا دانست. اوباما در سخنرانی رادیویی هفتگی خود افزود از دولت خود خواهد خواست که پیشنهادهای مشخصی را از روسای سازمان‌ها و ادارات در مورد کاهش بودجه آنها دریافت کند. اوباما با تاکید بر این‌که بزودی توقف اجرای این برنامه‌های پرهزینه دولتی را اعلام می‌کند، اضافه کرد به همان اندازه که آینده کشور به ساختن اقتصاد با انرژی جدید و کنترل هزینه‌های خدمات بهداشتی وابسته است، به بررسی مجدد در بودجه فدرال نیاز دارد.
کد خبر: ۲۴۷۴۲۰

کاهش 380 میلیارد دلاری دارایی ثروتمندان روسیه

ایسنا: مجموع دارایی 100 نفر از ثروتمندان روسیه در سال‌جاری میلادی 380 میلیارد دلار کاهش یافته است.

آمارهای منتشره نشان می‌دهند که مجموع دارایی 100 نفر از ثروتمندان روسیه در سال 2009 معادل 142 میلیارد دلار است که 380 میلیارد دلار کمتر از سال گذشته است. مجله فوربس در تازه‌ترین گزارش خود فهرست 100 نفر از ثروتمندان و بازرگانان روسیه را منتشر کرد و در صدر میلیاردرها میخائیل پراخوروف، رئیس گروه انکسیم، را با 5/9 میلیارد دلار دارایی قرار داد.

همچنین رومان آبراموویچ، صاحب شرکت مایل هاوس، با 5/8میلیارد دلار در جایگاه دوم و وحید الکپروف رئیس شرکت نفنی لوک اویل با8/7 میلیارد دلار در جایگاه سوم قرار دارد.

در فهرست میلیاردرهای روسیه در سال 2009 حتی یک نفر نیز نبوده است که دارایی آن طی یک سال اخیر بیشتر شده باشد.

افزایش چشمگیر فرارهای مالیاتی در آمریکا

فارس: در حالی که رکود عمیق آمریکایی‌ها را بدون پول، مسکن و سرمایه‌گذاری می‌کند، فصل مالیاتی سال 2009 بزودی شاهد رشد زیادی در زمینه فرارهای مالیاتی خواهد بود.

به گزارش فایننشال تایمز، ریچارد باگز افتتاح‌کننده و مدیر اجرایی سازمان مالیات واقع در لوس‌آنجلس،  گفت: پیش بینی ما بالاتر از 280 درصد است. این سازمان به مالیات‌پردازان متخلف در مسائل مالیاتی کمک می‌کند. او گفت: ما شاهد یک رشد عظیم در آنچه به آن تخلف در مالیات‌پردازی می‌گوییم، بوده‌ایم. این مالیات‌پردازان بشدت مضطرب هستند و نمی‌دانند چه اتفاقی قرار است برای آنها بیفتد. خداوند به آنها رحم کند! آنها هرگز قبلا بدهکار نبوده‌اند.  در حالی که تعادل بازار لوازم خانگی تحت فشار قرار دارد، تعداد بیشتری از خانواده‌های آمریکایی در پرداخت قبض‌های روزانه خود دچار مشکل هستند و برای پرداخت مالیات‌های خود بشدت در حال تلاش هستند.

افت 9 درصدی تجارت جهانی در سال‌جاری

فارس: سازمان تجارت جهانی پیش بینی کرده است حجم مبادلات تجاری بین کشورهای دنیا در سال میلادی جاری حدود 9 درصد کاهش یابد.

به گزارش خبری بی‌بی‌سی به گفته این سازمان، میزان افت مبادلات بین‌المللی در کشورهای توسعه یافته شدیدتر خواهد بود و به احتمال زیاد 10 درصد کاهش خواهد یافت.

سازمان تجارت جهانی در گزارش جدید خود پیش‌بینی کرده است که میزان صادرات کشورهای فقیر بین 2 تا 3 درصد افت کند.

اکثر کشورهای ثروتمند دنیا از جمله آمریکا و ژاپن ماه‌هاست با رکود اقتصادی روبه‌رو بوده‌اند.  سازمان تجارت جهانی می‌گوید مبادلات بین‌المللی در سال میلادی جاری می‌تواند به کمترین میزان از زمان جنگ جهانی دوم برسد.

ورشکستگی جنرال موتورز اجتناب‌ناپذیر است

وال استریت ژورنال: رئیس شرکت خودروسازی جنرال موتورز آمریکا تاکید کرد، با توجه به مشکلات موجود برای اجرای اصلاحات ساختاری در شرکت جنرال موتورز، ورشکستگی این شرکت اجتناب‌ناپذیر است.

به گزارش فارس فریتز هندرسون تصریح کرد، احتمال ورشکستگی جنرال موتورز وجود دارد. تلاش‌های صورت گرفته برای بهبود شرایط و اوضاع مالی شرکت تاکنون موفقیت آمیز نبوده است و مذاکرات و رایزنی‌ها با اتحادیه‌های کارگری نیز با سرعت پایین و کندی ادامه دارد. مقام‌های شرکت جنرال موتورز تلاش‌های زیادی را برای اجرای اصلاحات ساختاری مورد نظر دولت انجام داده‌اند ولی این تلاش‌ها تاکنون به جایی نرسیده است. وی تصریح کرد، شرکت جنرال موتورز همچنان به کمک‌های مالی دولت‌های اروپایی امیدوار است. جنرال موتورز سال گذشته پس از 80 سال سیطره بر بازار خودروی جهان از شرکت تویوتا عقب افتاد و به دومین خودروساز بزرگ جهان تبدیل شد. بحران اقتصادی و مالی موجب کاهش شدید فروش شرکت‌های آمریکایی از جمله جنرال موتورز در بازار آمریکا و سایر کشورهای جهان شده است.

رونق دوباره خودروهای قدیمی در آمریکا

واحد مرکزی خبر: صنایع خودروسازی پس از بخش مستغلات بیشترین زیان را از بحران مالی در آمریکا متحمل شدند.

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، مردم آمریکا به علت خودداری موسسات مالی از پرداخت تسهیلات، به جای خرید خودروهای جدید به تعمیر خودروهای قدیمی خود روی آورده‌اند.  یک صاحب آژانس فروش خودرو در ایالت ویرجینیای آمریکا به الجزیره گفت: عرضه خودرو اکنون در بازار آمریکا بیشتر از تقاضاست و مشتریان خودروهای قدیمی خود را تغییر نمی‌دهند.   این شرایط به نفع تعمیرگاه‌های خودرو در آمریکا بوده است. آنها امروز مشتریان   بیشتری دارند. مردم آمریکا به علت اعتماد نداشتن به آینده اقتصاد این کشور ترجیح می‌دهند به جای مصرف، پولهای خود را به صورت سپرده برای شرایط فوق‌العاده نگهداری کنند.

سقوط کم‌سابقه فروش تویوتا

رویترز : شرکت خودروسازی تویوتا اعلام کرد: در سال جاری این شرکت با فروش حدود 6  میلیون و 500 هزار خودرو پایین‌ترین رکورد فروش در 6 سال گذشته را به ثبت خواهد رساند. به گزارش فارس کارخانه تویوتا اعلام کرد که ممکن است ضررهای عملیاتی این کمپانی به علت کاهش شدید فروش خودروها تا مارس 2010 به 500 میلیارد ین (5 میلیارد دلار) افزایش پیدا کند.

فروش خودروها ممکن است به حدود 6 میلیون و 500 هزار واحد در سال‌جاری کاهش یابد که در 6 سال گذشته برای اولین بار است که به پائین‌تر از 7 میلیون فروش خودروی تولیدی می‌رسد.

کارشناسان معتقدند که خروج از این وضعیت به بازارهای سرمایه، تقاضای جهانی برای وسایل نقلیه و همچنین به چگونگی کاهش هزینه‌های این شرکت بستگی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها