به گزارش مهر، 251 ورزشکار اعزامی به ژاپن در بخش زنان به رقابت میپردازند. 376 پینگپنگباز دیگر نیز برگزارکننده بازیهای بخش مردان خواهند بود. در مجموع 627 پینگپنگباز زن و مرد متقاضی حضور در مسابقات جهانی ژاپن به منظور شرکت در بازیهای انفرادی، دوبل و میکس دوبل اعلام آمادگی کردهاند.
تیم ملی تنیس روی میز ایران با در اختیار داشتن 8 بازیکن در مسابقات جهانی ژاپن شرکت خواهد کرد. مهران احدی، محمدرضا اخلاق پسند، شهرام سربخشیان، واحد مالمیری، نوشاد عالمیان، آنا فیاضیان، ندا شهسواری و سحر رهنما بازیکنان اعزامی ایران به تورنمنت جهانی هستند که در تنها در دو بخش انفرادی و دوبل شرکت میکنند.
این در حالی است که کشور چین با معرفی 28 بازیکن زن و مرد به لحاظ تعداد شرکتکنندگان در صدر جدول قرار دارد. ژاپنیها هم که در رده دوم این جدول قرار دارند 21 بازیکن را معرفی کردهاند.
"وارنر اشلاگر" قهرمان 36 ساله اتریشی است با عنوان کردن مشکلات خانوادگی از حضور در پیکارهای تنیس روی میز 2009 جهان کنارهگیری کرده است. اشلاگر در حالی از سفر به یوکوهاما انصراف داده که از سال 1991 حضور مستمر و بدون غیبتی در این رقابتها داشته است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم