بازگشایی حرم امامان شیعیان در سامرا

حرم امامان شیعیان در عراق پس از گذشت دوسال از حوادث تروریستی بازگشایی شد.
کد خبر: ۲۴۶۰۱۶

به گزارش ایسنا، پس از وقوع حوادث تروریستی سال 2006 میلادی که در جریان آن، حرم امامان شیعیان در شهر سامرا آسیب دید، ساعاتی پیش، حرم امام هادی [ع] و امام عسگری [ع] برای زایران گشوده شد. هرچند پروژه‌ی بازسازی هم‌چنان ادامه دارد.

بنای اولیه حرم این دو امام شیعیان در قرن‌های 10 و 11 میلادی ساخته شده و در سال‌های بعد، بارها بازسازی شده و توسعه یافته است.

مدیر پروژه‌ی بازسازی حرم مطهر امام هادی [ع] و امام عسگری [ع]، مشکل‌ترین بخش این پروژه را مرمت مناره‌ها و گنبد حرم دانست که درحال انجام است.

در فوریه‌ی سال 2006 میلادی، گنبد طلایی این بارگاه براثر انفجار بمب توسط تروریست‌ها ویران شد. البته در این حادثه به کسی آسیب نرسید. مدتی بعد نیز در ژوئن سال 2007 میلادی، دو مناره‌ی این بارگاه در انفجار دیگری فروریختند.

گنبد طلایی این حرم با 72هزار کاشی طلا پوشیده شده بود، 20 متر ارتفاع داشت و 68 متر نیز قطر آن بوده است. هم‌چنین دو مناره‌ی این بارگاه 68 متر ارتفاع داشتند و تاریخ ساخت آن‌ها به بیش از یک قرن پیش (سال 1905 میلادی) بازمی‌گردد.

پروژه‌ی مرمت بارگاه این دو امام شیعیان از سال 2008 میلادی با حمایت یونسکو آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود تا پیش از پایان سال جاری میلادی تکمیل شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها