سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمدحسین ماندگار در گفتگو با ایسنا، مصرف بیش از حد روغنهای جامد را از عوامل خطرزای بیماریهای قلبی عروقی خواند و گفت: جهت پیشگیری از پیدایش بیماریهای قلبی- عروقی و مرگ و میر و ناتوانیهای ناشی از آن باید سعی کنیم با کنترل عوامل خطرزا از قبیل چربی خون، احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش دهیم.
این جراح و متخصص قلب ضمن یادآوری رژیم غذایی کشورهای حوزه دریای مدیترانه که روغن زیتون یکی از مواد اصلی آن محسوب میشود، گفت: روغن زیتون از مدتها قبل برای سلامتی انسان خصوصا در کاهش خطر بیماریهای قلبی- عروقی، مفید تشخیص داده شده بود و تجربیات بالینی نیز بر این موضوع اذعان دارد. البته بسیاری از مردم ما آشنایی چندانی با شیوههای متعدد مصرف آن ندارند و تصور میکنند که این روغن فقط میتواند روی سالاد استفاده شود، اما باید گفت در صورت درست استفاده کردن حوزه عمل آن به مراتب بیش از این خواهد بود.
وی در پایان ضمن توصیه به ضرورت توجه به اصلاح الگوی مصرف روغن در جامعه، مراقبت از رژیم غذایی صحیح را زمینهساز مهار بسیاری از بیماریها از جمله بیماریهای قلبی عروقی دانست.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد