روغن زیتون؛ کنترل‌کننده بیماری‌های قلبی

یک متخصص و جراح قلب گفت: روغن زیتون به علت بهبود وضعیت چربی‌های خون می‌تواند یکی از گزینه‌های مناسب برای جانشینی روغن‌های جامد باشد.
کد خبر: ۲۴۵۷۶۰

‌دکتر محمدحسین ماندگار در گفتگو با ایسنا، مصرف بیش از حد روغن‌های جامد را از عوامل خطرزای بیماری‌های قلبی عروقی خواند و گفت: جهت پیشگیری از پیدایش بیماری‌های قلبی- عروقی و مرگ و میر و ناتوانی‌های ناشی از آن باید سعی کنیم با کنترل عوامل خطرزا از قبیل چربی خون، احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش دهیم.

این جراح و متخصص قلب ضمن یادآوری رژیم غذایی کشورهای حوزه دریای مدیترانه که روغن زیتون یکی از مواد اصلی آن محسوب می‌شود، گفت: روغن زیتون از مدت‌ها قبل برای سلامتی انسان خصوصا در کاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی، مفید تشخیص داده شده بود و تجربیات بالینی نیز بر این موضوع اذعان دارد. البته بسیاری از مردم ما آشنایی چندانی با شیوه‌های متعدد مصرف آن ندارند و تصور می‌کنند که این روغن فقط می‌تواند روی سالاد استفاده شود، اما باید گفت در صورت درست استفاده کردن حوزه عمل آن به مراتب بیش از این خواهد بود.

وی در پایان ضمن توصیه به ضرورت توجه به اصلاح الگوی مصرف روغن در جامعه، مراقبت از رژیم غذایی‌ صحیح را زمینه‌ساز مهار بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی  عروقی دانست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها