رییس سازمان صنایع و معادن استان سمنان اعلام کرد: اولین کشتارگاه صنعتی شترمرغ کشور با مشارکت سرمایه گذاران خارجی در این استان ایجاد می شود.
کد خبر: ۲۴۳۷۷۷
"عباس رستمی" روز سه شنبه به ایرنا گفت: این کشتارگاه با هدف فرآوری گوشت و صادرات به کشورهای آسیای میانه با سرمایه گذاری 120 میلیارد ریال در شهرستان شاهرود احداث می شود.
وی گفت: کشتارگاه مذکور در زمینی به مساحت 10 هزار مترمربع ساخته می شود و سهم آورده سرمایه گذاران خارجی 25 درصد و سهم آورده سرمایه گذاران داخلی 75 درصد است.
نماینده شرکت کشتارگاه صنعتی شترمرغ نیز در نشست بررسی این طرح در سازمان صنایع و معادن استان سمنان ظرفیت این واحد را سه هزار قطعه شترمرغ مولد و 75 هزار قطعه شترمرغ پرورشی اعلام کرد.
"ارود بیطرف" همچنین گفت: با سرمایه گذاری 350 میلیارد ریال بخشهای مزرعه مولد، دباغی و فرآوری چرم، پالایشگاه خون و استخوان، فرآوری چربی و مو، صنایع دستی حاصل از پوست شترمرغ نیز احداث می شود که اشتغالزایی 600 نفر را بدنبال دارد.
وی گفت: کشتارگاه صنعتی نیز با سرمایه گذاری 120 میلیارد ریال و اشتغالزایی 50 نفر ایجاد می شود.
صادرات و فرآوری گوشت شترمرغ، پوست، پر و پوسته تخم شترمرغ به کشورهای آسیای میانه از اهداف تاسیس این واحد صنعتی است.
استان سمنان دارای چندین واحد پرورش شترمرغ در شهرهای مختلف است.