از امروز،

سکه 100 تومانی وارد بازار شد

سکه‌های جدید 250، 500 و نیز 1000 ریالی با طرح‌های جدید از امروز (11 اسفند 87) در اختیار بانک‌ها قرار گرفت.
کد خبر: ۲۳۸۵۱۲

به گزارش ایسنا، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به منظور کاهش قیمت تمام شده ضرب پول‌های فلزی در جریان و نیز تسهیل در مبادلات روزمره مردم، اقدام به تغییر طرح و کوچک‌تر کردن اندازه سکه‌های 250 ، 500 ریالی و همچنین ضرب سکه 1000 ریالی کرده است.

پول‌های فلزی قبلی کماکان در جریان خواهند بود و مطابق ارزش اسمی آنها قابل مبادله هستند.

وزن این سکه‌ها که در طرح‌های جدید به بازار می‌آیند به ترتیب 2.8 ـ 3.9 و 5.8 گرم است و آلیاژ مورد استفاده در همه آنها مس، آلومینیوم و نیکل است.

قطر این سکه‌ها هم به ترتیب 18.5 ـ 20.6 و 23.7 میلی متر و ضخامت آنها 1.26 ـ 1.41 و 1.62 میلی متر است.

در طرح روی این سکه‌ها عبارت جمهوری اسلامی ایران در بالا، مبلغ اسمی سکه در وسط و سال ضرب در پایین حک شده است. همچنین در طرح پشت سکه‌ها نیز به ترتیب عکس‌هایی از مدرسه فیضیه، آرامگاه سعدی و پل خواجو نقش بسته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها