مدیر گمرک قم خبر داد:

واردات 40 هزار تن کالا از گمرک سلفچگان

مدیر گمرک استان قم از واردات بیش از 40 هزار تن کالا به کشور از طریق گمرک سلفچگان قم خبر داد.
کد خبر: ۲۳۸۲۴۶

احمد ذاکری امروز در گفتگو با فارس در قم اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه 40 هزار و 839 تن کالا به ارزش 198 میلیون و 12 هزار دلار از طریق گمرک سلفچگان قم به کشور وارد شده است.

وی ارزش ریالی کالاهای وارد شده را هزار و 940 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این کالاها شامل محصولات شیمیایی ، لوازم آرایشی و بهداشتی، مصنوعات چرمی و چوبی، ظروف شیشه‌ای، مبلمان، یراق‌آلات، لوازم خودرو، سنگ، کابینت، انواع چراغ و لوستر، ماشین‌آلات صنعتی و مکانیکی، آلات موسیقی، لوازم‌التحریر، محصولات چینی و سرامیکی، خودرو و... بوده است.

مدیر گمرک استان قم افزود: بیشترین کالاهای وارد شده از نظر وزن شامل لوازم و ماشین‌آلات صنعتی و مکانیکی به میزان 9 هزار و 551 تن، مبلمان به میزان 2 هزار و 108 تن، لوازم صنعتی و برقی به میزان 2 هزار و 303 تن، رول آهنی به میزان 5 هزار و 319 تن، مصنوعات فلزی به میزان هزار و 167 تن و محصولات و مواد پلاستیکی به میزان هزار و 15 تن بوده است.

وی اضافه کرد: بیشترین کالاهای وارد شده از لحاظ ارزش نیز شامل لوازم و ماشین‌آلات صنعتی به ارزش 29 میلیون دلار، لوازم آرایشی و بهداشتی به ارزش 3 میلیون و 400 هزار دلار، لوزام صنعتی و برقی به ارزش 4 میلیون و 560 هزار دلار، محصولات و مواد پلاستیکی به ارزش 3 میلیون و 434 هزار دلار بوده است.

ذاکری همچنین با اشاره به واردات خودرو از طریق گمرک سلفچگان به داخل کشور بیان داشت:‌ در مدت یاد شده 8 هزار و 34 خودرو به وزن 13 هزار و 624 تن به داخل کشور وارد شده است.

وی ارزش خودروهای وارد شده به کشور از طریق این گمرک را 135 میلیون و 765 هزار دلار عنوان کرد.

مدیر گمرک استان قم تصریح کرد: در مجموع از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه 46 نوع کالا از طریق گمرک سفلچگان به داخل کشور وارد شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها