متخلف‌ترین راننده امریکا مشخص شد

ارتکاب50 خلاف رانندگی در یک روز

یک مرد اهل فلوریدای آمریکا با ارتکاب 50 تخلف رانندگی آن هم تنها در یک روز ، در ارتکاب جرایم رانندگی در آمریکا رکوردار شد.
کد خبر: ۲۳۴۵۸۱

به گزارش ایسنا ، «الویس آلونزو برت» ، 46 ساله اهل «بوینتون بیچ» ایالت فلوریدای آمریکاست. وی متهم است که چندین بار از چراغ قرمز عبور کرده، با خودروهای دیگر شاخ به شاخ شده و به حفاظ‌های کنار جاده و بزرگراه به صورت عمدی برخورد کرده است.

این درحالیست که این مرد تمام این خلاف‌ها را که 50 مورد است، تنها در یک روز انجام داده است.علاوه بر این، وی متهم است که به هیچ یک از اخطارها و احضاریه‌های پلیس توجه نکرده و در بازرسی و جست‌و‌جو از خودروی وی نیز چندین بسته کراک، کوکائین و ابزار‌آلات مصرف مواد مخدر یافت شده است.

مقامات پلیس مرکزی ایالت فلوریدای آمریکا، این مرد را به اتهام انجام رفتارهای پرخطر در هنگام رانندگی دستگیر و گواهینامه وی را باطل کردند.

رسانه‌های محلی فلوریدا از قول مقامات پلیس این ایالت نوشتند که این اولین باری است که چنین اتفاقی در آمریکا می‌افتد و یک نفر تنها در یک روز مرتکب ده‌ها خلاف رانندگی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها