هفته آینده دیدار می‌کنند،

نمایندگان بازیگران و تهیه‌کنندگان هالیوود

انجمن بازیگران آمریکا SAG و اتحادیه تهیه‌کنندگان سینما و تلویزیون AMPTP هفته آینده اولین بار پس از حدود دو ماه برای خروج از بن‌بست مذاکرات درباره قرارداد جدید دیدار می‌کنند.
کد خبر: ۲۳۲۷۹۷

به گزارش مهر، خبرگزاری فرانسه اعلام کرد SAG و AMPTP چهارشنبه پیش در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند نمایندگان این دو تشکیلات از روز سه‌شنبه هفته آینده به مدت دو روز مذاکره می‌کنند.

خبر آغاز مذاکرات تنها چند روز پس از آن اعلام شد که داگ آلن مدیر اجرایی و مذاکره‌کننده اصلی انجمن بازیگران آمریکا ناچار به کناره‌گیری از مقام خود شد.

جدایی آلن در شرایطی انجام شد که تعدادی از اعضا معتدل انجمن بازیگران آمریکا از مدتی پیش با اشاره به تاثیرات مخرب هر نوع اعتصاب در بحبوحه بحران اقتصادی، نسبت به احتمال صدور مجوز اعتصاب واکنش منفی نشان دادند.

نمایندگان SAG اوایل ماه پیش در پی شکست مذاکره‌های جدید با نمایندگان اتحادیه تهیه‌کنندگان سینما و تلویزیون AMPTP از اعضای خود خواستند به صدور مجوز اعتصاب رای بدهند.

مذاکرات SAG و AMPTP از ژوئن پیش و پس از انقضا قرارداد قبلی میان این دو تشکیلات با بن‌بست مواجه شده است. انجمن بازیگران خواهان سهم بیشتر از فروش‌ دی‌وی‌دی‌ها و توزیع محصولات به صورت آنلاین هستند.

در مقابل اتحادیه تهیه‌کنندگان سینما و تلویزیون خواسته‌های بازیگران را "نامعقول" توصیف کرد و حاضر به ادامه مذاکرات نشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها