لایحه بودجه 88 بهمن به مجلس می‌رود

معاون بودجه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی گفت: لایحه بودجه سال آینده کل کشور اوایل بهمن ماه 87 تقدیم مجلس شورای اسلامی می شود.
کد خبر: ۲۲۸۶۸۹

«رحیم ممبینی» امروز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا، افزود: تدوین لایحه بودجه 88 ، هم اکنون مراحل پایانی خود را طی می کند و این لایحه اوایل بهمن ماه سال جاری تقدیم مجلس خواهد شد.

وی با اشاره به دقت دولت در کاهش هزینه های غیر ضروری در بودجه سال 88 تصریح کرد: این لایحه به شیوه عملیاتی تدوین شده و کاهش هزینه های جاری به عنوان یک اولویت مد نظر قرار گرفته است.

معاون بودجه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی با بیان اینکه بودجه نویسی امسال نیز همانند سال گذشته است،اظهار داشت: برای سال آینده نیز اعتبارات به 39 دستگاه اصلی اختصاص می یابد.

این مقام مسئول درخاتمه گفت وگویش با خبرنگار اقتصادی ایرنا تصریح کرد: دستگاه های فرعی برای تخصیص منابع باید موافقت نامه خود را با دستگاه اصلی مبادله کنند تا خزانه منابع مورد نیاز را تخصیص دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها