حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
«حجت الله غنیمی فرد» امروز دوشنبه ضمن اظهار این مطلب به خبرنگار اقتصادی ایرنا ، در خصوص هدف هیات پاکستانی برای سفر به تهران گفت: قرار است در این سفر درمورد توافق ها و مذاکرات قبلی در خصوص خط لوله صلح که نیاز به بررسی بیشتر داشته است ، طرفین مذاکره کنند و تصمیم های قطعی را بگیرند.
وی در خصوص اینکه آیا این مذاکرات به صورت دوجانبه ادامه خواهد یافت و هند تمایلی به حضور ندارد، گفت: هند هر زمان بخواهد می تواند به این مذاکرات بپیوندد.
دراین خصوص باید گفت که به نظر می رسد باتوجه به تحولات بازار گاز در دو سال گذشته باید تغییراتی در نحوه نگرش به فرمول و همچنین نحوه نگرش به اصلاح قیمت در مذاکرات خط لوله صلح صورت گیرد.
یکی از پیشنهادهای ایران در آخرین دور مذاکرات با طرف پاکستانی این بوده است که یک سال قبل از عملیاتی شدن قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان ، امکان بررسی قیمت وجود داشته باشد.
طرف پاکستانی قرار بود این پیشنهاد را بررسی کند و احتمال می رود در مذاکراتی که در روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری با مقام های ایران خواهد داشت ، نظر دولت پاکستان را در این خصوص اعلام کند.
اگر مذاکرات صادرات گاز ایران به پاکستان به نتیجه برسد و قراردادی منعقد شود، ایران روزانه 30 میلیون مترمکعب گاز به پاکستان صادر خواهد کرد.
عملیات احداث خط لوله هفتم سراسری گاز در ایران برای تامین گاز استان سیستان و بلوچستان و خط لوله صلح اکنون حدود 80 درصد پیشرفت اجرایی دارد و احتمال می رود تا پایان سال جاری تکمیل شود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....