هفته بیستم لیگ برتر فوتبال

هیجان از دوشنبه‌ آغاز می شود

پس از وقفه‌ دوهفته‌ای در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال به دلیل بازی‌های تیم ملی، دیدارهای هفته بیستم این مسابقات طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه با انجام هشت دیدار پیگیری خواهد شد.
کد خبر: ۲۲۶۰۷۰

به گزارش ایسنا ، در دیدارهای روز دوشنبه سه بازی و در روز سه‌شنبه نیز پنج دیدار برگزار می‌شود، ضمن آنکه دیدار تیم‌های ذوب آهن اصفهان و داماش گیلان نیز به دلیل سفر ذوب آهن به کویت به زمان دیگری موکول شد.

ابومسلم خراسان - پاس همدان (ورزشگاه ثامن الائمه مشهد، داوران: احمد صالحی، محمدرضا اسحاقیان و بهروز برون، ساعت 14)

ابومسلم خراسان که اکنون «حنطه» را بر روی نیمکت مربیگری می‌بیند در حال حاضر با 16 امتیاز در مکان شانزدهم جدول قرار دارد و تعطیلات فرصت خوبی بود تا این تیم کمی با مشکلات کنار بیاید و اکنون در دیدار خانگی مقابل پاس همدان به دنبال سه امتیاز خواهد بود. پاس نیز برخلاف برخی پیش‌بینی‌ها هم‌چنان بگوویچ را بر روی نیمکت دارد و با 21 امتیاز در جایگاه چهاردهم قرار گرفته است. این تیم به دنبال فرار از جایگاه فعلی است اکنون باید دید در نبرد فرار از بحران ابومسلم پیروز می‌شود یا پاس همدان؟

فولاد خوزستان - پیام خراسان (ورزشگاه تختی اهواز، داوران: شاهین حاج‌بابایی، صادق نوری و حسین عباسی، ساعت 14 و 15 دقیقه)

تیم مجید جلالی با 25 امتیاز در مکان نهم ایستاده است و به پیام به چشم حریفی نگاه می‌کند که می‌تواند سکوی پرتاب این تیم به رده‌های بالاتر باشد. البته نتایج عجیب فولاد در خانه شاید بتواند تیم 15 امتیازی و هفدهم جدولی پیام را به ماندن در لیگ امیدوار کند.

بی‌تردید «چمنیان» در نخستین تجربه روز دشواری را در اهواز تجربه می‌کند.

راه آهن شهرری - استقلال اهواز (ورزشگاه اکباتان تهران، داوران: غلامرضا جباری، علیرضا کهوری و علی‌ پارسافر، ساعت 14 و 15 دقیقه)

جدال همسایه‌ها می‌تواند دیدنی‌ترین بازی روز دوشنبه باشد. تیم محمود یاوری اکنون با 23 امتیاز در مکان دهم ایستاده و دیگر قعرنشین نیست آنها با برگزاری اردو در امارات خود را آماده بازی‌های لیگ برتر ساخته‌اند و در مقابل اکبر میثاقیان نیز با سه برد پیاپی استقلال اهواز را با 23 امتیاز به رده یازدهم رسانده است، بی‌تردید میثاقیان در مقابل شاگردان قدیمی خود و همچنین مربی که در ابتدای فصل قرار بود سرمربی استقلال اهواز شود حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت و البته یاوری نیز به همین اندازه انگیزه دارد اکنون باید دید نتیجه تسویه حساب یاوری با استقلال اهواز و میثاقیان با راه آهن چه می‌شود؟

برنامه‌ دیدارهای سه‌شنبه نیز بدین شرح است:

سپاهان اصفهان - استقلال تهران (ورزشگاه فولادشهر اصفهان)

برق شیراز - صباباتری قم (ورزشگاه حافظیه شیراز)

مس کرمان - مقاومت شهید سپاسی شیراز (ورزشگاه امام علی(ع) کرمان)

پیکان قزوین - سایپا کرج (ورزشگاه شهید رجایی قزوین)

پرسپولیس تهران - ملوان انزلی (ورزشگاه آزادی تهران)

دیدار تیم‌های داماش گیلان و ذوب آهن اصفهان به زمان دیگری موکول شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها