پوتین:

دوره گاز ارزان به‌سر آمده است

ولادیمیر پوتین ، نخست وزیر روسیه روز سه شنبه در سخنانی در آغاز به کار مجمع کشورههای صادر کننده گاز در مسکو گفت : دوره گاز ارزان به سر آمده است.
کد خبر: ۲۲۴۸۰۶

به گزارش واحد مرکزی خبر، پوتین گفت: دوره منابع سوخت ارزان و گاز ارزان پایان یافته است.

به گفته پوتین، بحران مالی و بدنبال آن بحران اقتصادی ،آزمونهای جدی برای بخش نفت و گاز در جهان هستند.

پوتین تاکید کرد، در فاصله ماههای اوت و نوامبر بهای نفت تقریبا به یک چهارم رسیده است در حالی که هزینه اکتشاف، تولید و حمل گاز افزایش یافته است.

روسیه بزرگترین تولید کننده گاز جهان، یک چهارم گاز اتحادیه اروپا را از طریق اوکراین تامین می کند.

موضوع بدهیهای اوکراین به گاز پروم و بهای جدید گاز روسیه به اوکراین از اغاز سال نو میلادی، کی یف و مسکو را درگیر بحرانی چندین ماهه کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، تحول بهای نفت در جهان که در ماههای اخیر به شدت سقوط کرده است از جمله موضوعات مورد بحث در نشست کشورهای صادر کننده گاز در مسکو است.

پیشنهاد تشکیل سازمان کشورهای صادرکننده گاز (اوپک گازی ) نخستین بار دو سال پیش از سوی حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی روسیه مطرح شد .

کشورهای صادرکننده گاز بیش از 73 درصد ذخایر گازی جهان را در اختیار دارند و بیش از 60 درصد صادرات گاز در جهان توسط این کشورها از طریق خطوط لوله و نیز گاز مایع شده صورت می گیرد .

جمهوری اسلامی ایران ؛ فدراسیون روسیه و قطر آبان ماه امسال در اجلاسی در تهران بر تشکیل سازمانی متشکل از کشورهای صادرکننده گاز در جهان تاکید کردند و خواستار همکاری سه کشور برای دفاع از بازار جهانی گاز شدند .

ایران و روسیه به تنهایی بیش از 40 درصد ذخایر گازی در جهان را در اختیاردارند .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها