گروه حوادث: با بررسی 5 کارشناس پزشکی قانونی، جنون مامور پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران ثابت نشد.
به گزارش فارس، بامداد یکم تیر ماه امسال ماموران پلیس آگاهی تهران بزرگ از وقوع درگیری منجر به شلیک گلوله در یکی از پایگاههای پلیس آگاهی با خبر شدند.
مأموران اداره دهم پلیس آگاهی به همراه بازپرس ویژه قتل با حضور در صحنه دریافتند یکی از درجهداران این پایگاه با شلیگ گلوله به سمت 3 نفر از درجهداران باعث به قتل رسیدن یک نفر از آنها و زخمی شدن 2 نفر دیگر شده است تا این که یکی دیگر از مجروحان حادثه در بیمارستان فوت کرد.
کد خبر: ۲۲۴۵۶۸
روشن، بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران درباره این پرونده گفت: تحقیقات در خصوص انگیزه فرد ضارب و متهم به قتل آغاز و مشخص شد این فرد با افسر مافوق خود که به قتل رسیده، از 3 روز قبل از حادثه درگیری و مشاجره لفظی و فیزیکی داشته است و متهم به ارتکاب قتل با قصد قبلی اعتراف کرده و مدعی است بر اثر اختلافات قبلی با مافوق خود دست به این اقدام زده است.
روشن خاطرنشان کرد: تحقیقات ادامه یافت تا این که 5 کارشناس پزشکی قانونی سلامت روانی این فرد را تأیید کرده و به این ترتیب ادعای وی در خصوص جنون تأیید نشد. تحقیقات تکمیلی در خصوص این حادثه ادامه دارد.