به گزارش واحد مرکزی خبر ، تمدن در جمع خبرنگاران ، اصلاح نظام اقتصادی کشور را ضروری دانست و افزود: این طرح براساس قانون برنامه چهارم توسعه و قوانین مصوب در دولت های گذشته بوده و دولت نهم با صرف بیش از 27 هزار ساعت نفر روز و کارشناسی دقیق آن را تدوین کرده است.
تمدن تأثیر نوسان بهای نفت در بازارهای جهانی را براجرای طرح تحول اقتصادی ناچیز خواند و گفت: این طرح یک الگو و چارچوب اجرایی است و دراجرا به اعداد و ارقام مشخص محدود نمی شود.
مشاور اقتصادی رئیس جمهور بر ویژگی های ضد تورمی طرح تاکید کرد و افزود : در برخی کالا ها و خدمات جهش قیمت ایجاد می شود که دولت با افزایش قدرت خرید مصرف کنندگان از طریق پرداخت نقدی یارانه ها ، توسعه و تقویت بیمه تأمین اجتماعی و اصلاح نظام مالیاتی بانکداری و گمرکی آن را جبران می کند.
وی گفت: کالاهای یارانه ای به تدریج به سبدکالای مشمول طرح هدفمند کردن یارانه ها اضافه می شود اما آزادسازی قیمت آنها همزمان اجرا می شود.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....