آغاز بافت قالیچه‌ صلح و دوستی

گروه فرهنگ و هنر: بافت رسمی قالیچه صلح و دوستی با حضور شخصیت‌های فرهنگی و سیاسی در کاخ‌موزه سعدآباد آغاز شد. در این مراسم، رئیس دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران، گفت: برای من افتخار بزرگی است که در مراسم آغاز بافت گروهی قالیچه‌ صلح و دوستی در سعدآباد شرکت می‌کنم.
کد خبر: ۲۱۸۶۴۲

به گزارش ایسنا، چون‌لی هان افزود: یونسکو این ابتکار بدیع، فرهنگی و آموزشی را تایید می‌کند، چون این عمل، بسیاری از مردم را مانند استادان فرش، دانش‌آموزان، هنرمندان و نمایندگان خارجی به ‌دنبال هدفی والا گردهم می‌آورد.

وی اظهار کرد: این حرکت استثنایی حامل پیام و خواسته‌ مردم ایران و آمال، ‌آرزوها و تعهدات آنها برای صلح، دوستی و تفاهم متقابل است.

رئیس دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران یادآور شد: این فرش پس از پایان کار، از طریق یونسکو به سازمان ملل متحد اهدا می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها