گروه اقتصاد: نیویورک تایمز نوشت نگرانی مردم آمریکا شدیدتر شده، هنوز بحران بانکی مهار نشده، بحران کارتهای اعتباری در راه است.
به گزارش ایرنا، روزنامه نیویورک تایمز روز چهارشنبه در گزارشی افزود: در برهه دشواری که بحران اقتصادی مردم را در منگنه قرار داده است، بانکهای وامدهنده در حال قطع کردن هر دو سیستم کارتهای اعتباری و ترازهای اعتباری هستند. نیویورک تایمز در ادامه آورده است: این شرایط دشوار، حتی مصرفکنندگانی را هم که تراز بسیار عالی در حساب کارتهای اعتباری خود داشتهاند، به دام میاندازد.
کد خبر: ۲۱۳۱۶۰
سیستم بانکی که پس از یک دوره طلایی سودهای سرشار حاصل از تجارت کارتهای اعتباری سهلالوصول، گرفتار زیانهای سنگین شده نیز از این بحران پیش رو در امان نخواهد ماند.
طبق ارزیابیهای به عمل آمده، نیمه نخست سال 2008 بانکهای وامدهنده به طور تخمینی 21 میلیارد دلار در کارتهای اعتباری مشکلدار با حسابهای سوخت شده روبهرو شدند. این حسابها متعلق به وامگیرندگانی بود که وامهایشان را بازپرداخت نکردهاند. گری ال. لیتندن، کارشناس ارشد مالی بانک بزرگ سیتیگروپ، بحران کارتهای اعتباری را با مشکل بیکاری مرتبط دانسته و میگوید: هر اندازه بر شمار بیکاران افزوده شود، آمار حسابهای سوخت شده کارتهای اعتباری هم سیر صعودی خواهد پیمود.