بازگشت موتورسیکلت های وسپا به امریکا

جام جم آنلاین - موتورسیکلت های وسپا وسیله نقلیه مورد علاقه امریکایی ها در سال های دهه 1950 میلادی بار دیگر موردتوجه امریکایی ها قرار گرفتند.به نوشته روزنامه اکسپانسیون
کد خبر: ۲۱۲۵۰
، این موتورسیکلت های راحت جایگزین مناسبی برای خودروها در خیابان های شلوغ شهرهای امریکایی هستند و درعین حال وسیله مناسبی برای گردش های تفریحی آخر هفته به شمار می آیند.
موتورسیکلت های وسپا که از سال 1946 توسط کارخانه پیاجیو در ایتالیا تولید می شوند ، نخستین بار در سال 1951 میلادی وارد بازار امریکا شدند.
سی سال بعد ، این موتورسیکلت ها قربانی قانون حفظ محیط زیست در کالیفرنیا شدند ، زیرا باعث آلودگی هوا می شدند.
در آن دوره تعداد موتورسیکلت های وسپا که در ایالت کالیفرنیا فروخته شده بودند ، رقم قابل ملاحظه ای تشکیل می داد.
در سال 1985 ، پس از این که سایر ایالت های امریکا از این قانون پیروی کردند ، کارخانه پیاجیو تصمیم گرفت بازار امریکا را ترک کند.
با این حال کارخانه پیاجیو با تولید دو مدل جدید موتورسیکلت های وسپا ، مدل ET2 و ET4 که آلودگی کمتری نسبت به مدلهای قدیمی داشتند بار دیگر در سال 2000 میلادی وارد بازار امریکا شد.
مایک کانینگهام مدیر فروش موتورسیکلت های وسپا و پیاجیو درامریکا می گوید: در سال 2001 میلادی تعداد 7500 دستگاه وسپا در امریکا فروخته شد.
در سال 2002 میلادی این تعداد به 13500 دستگاه رسید.
وی افزود شرکت پیش بینی می کند که در سال 2003 میلادی تعداد 18000 دستگاه موتورسیکلت وسپا را دربازار امریکا به فروش برساند.
وی خاطرنشان می کند افراد زیادی از هر سن و سال نسبت به موتورسیکلت های وسپا توجه نشان می دهند ، زیرا خاطرات قدیمی و شیرین را در آنها زنده می کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها