دی‌کارمو در روز خوشحالی قرمزها اشک ریخت‌

برد پرسپولیس در روز ناکامی مدعیان لیگ

گروه ورزش: در روزی که تمام مدعیان بالای جدول در حسرت پیروزی ماندند، پرسپولیس در یک بازی نفس‌گیر سپاهان را شکست داد و خود را به صدرجدول نزدیک‌تر کرد. هفته دوازدهم، هفته بازی‌های پرگل لیگ برتر بود؛ به طوری که 26 گل در 7 بازی به ثمر رسید. یکی از همین بازی‌های پرگل، مصاف پرسپولیس و سپاهان بود. قرمزها بازی را با تغییرات زیادی آغاز کردند، آنقدر زیاد که برای بازیکنان این تیم هم این ترکیب تازگی داشت. قطبی برای شروع بازی فرانک آتسو و باقری‌ها را در مرکز دفاع قرار داد و سپهر حیدری و پژمان نوری را هم در جناحین راست و چپ. در خط میانی شیری و زارع برای اولین بار در کنار هم بازی کردند و نیکبخت واحدی هم برای نخستین بار به عنوان تک مهاجم قرمزها به میدان رفت. این ترکیب بهم ریخته خیلی زود اثراتش را نشان داد، چراکه احسان حاج‌ صفی اگر کمی خوش شانس بود، می‌توانست در یکی از دقایق یک یا 4 دروازه واعظی را باز کند.
کد خبر: ۲۱۲۴۴۱

با وجود متزلزل بودن دفاع پرسپولیس، گل اول را سپاهان دریافت کرد. پرسپولیسی‌ها برای رسیدن به این گل خیلی سختی نکشیدند؛ اوت دستی بلند سپهر حیدری و ضربه سر کریم باقری. البته این‌که باقری روی سر بنگر بلند شد و گلزنی کرد، برای آنهایی که برای حضور این بازیکن باتجربه در تیم ملی لحظه‌شماری می‌کنند، جالب توجه بود.

آنچه در ادامه نیمه اول نمود داشت آشفتگی خط دفاع پرسپولیس بود، به طوری‌که عماد رضا در کمتر از 6 دقیقه 2 بار توپ را از خط دروازه میزبان عبور داد. هرچند گل اول مهاجم عراقی سپاهان بوی آفساید می‌داد، اما باز هم نمی‌شود منکر ناهماهنگی‌ مدافعان پرسپولیس در این صحنه شد. قرمزها در مجموع در 45 دقیقه اول، 6 موقعیت صددرصد گل به مهاجمان سپاهان دادند و در خوش‌بینانه‌ترین حالت ممکن این نیمه را با تساوی 2 بر 2 به رختکن رفتند. گل دوم پرسپولیس را نیکبخت واحدی در دقیقه 43 روی پاس کریم باقری به ثمر رساند تا این فوتبال زیبا و البته احساسی در نیمه دوم با هیجان بیشتری از سوی هواداران پرسپولیس دنبال شود.

اولین تغییر در این بازی حضور دی‌کارموی برزیلی به جای فرانک آتسو بود. قطبی با این تعویض نیکبخت را مهاجم کاذب کرد و شیری را یک خط عقب‌تر در کنار باقری‌ها قرار داد تا مشخص شود همچنان به دنبال یک دفاع خطی اید‌ه‌آل می‌گردد.همه چیز این تعویض خوب بود، الا ناکامی دی‌کارمو در باز کردن دروازه سپاهان.

هیجان نیمه دوم با شوت تماشایی نیکبخت به اوج رسید. هفتمین گل نیکی در لیگ هشتم در دقیقه 64 بازی با سپاهان به ثمر رسید تا او خود را در کنار کریم باقری و 4 مهاجم 7 گله دیگر،  در صدر جدول گلزنان ببیند.

پرس خط میانی پرسپولیس برتری آنها را نسبت به حریف مشهود کرده بود، اما همین دوندگی بالا از سوی هافبک‌های قطبی خستگی را به آنها مستولی کرد. تنها شانسی که پرسپولیس آورد این بود که سپاهانی‌ها هم از لحاظ بدنی کم آوردند، ضمن این‌که مجبور بودند 20 دقیقه پایانی را با توجه به اخراج مدافع جلوکشیده‌شان، هادی عقیلی 10 نفره بازی کنند.

با این حال دقایق پایانی بازی هم پر بود از صحنه‌های تماشایی. در این دقایق دی‌کارمو برزیلی 2موقعیت مسلم گل را به اوت زد که در مورد اول حتی دروازه خالی بود. او که به شدت زیر فشار روانی قرار داشت در پایان بازی با چشمانی اشک‌بار به رختکن رفت تا همه را تحت تاثیر ناراحتی‌اش قرار دهد. با این حال دی‌کارمو خیلی خوش شانس بود که سپاهانی‌ها گل تساوی را نزدند وگرنه معلوم نبود با چه شرایطی از سوی تماشاگران و هم تیمی‌هایش مواجه می‌شد.

با این پیروزی، شاگردان افشین قطبی 21 امتیازی شدند و با 2 پله صعود در رده سوم جدول رده بندی لیگ برتر قرار گرفتند. هم اکنون ذوب‌آهن با 25 امتیاز صدرنشین است و پیکان با 24 امتیاز و یک بازی کمتر در مکان دوم قرار دارد.

نتایج لیگ برتر

* سایپا صفر - مقاومت سپاسی 2

گل‌ها: رضا خالقی‌فر (35 و 65)

* برق شیراز صفر - راه‌آهن یک‌

گل: سهراب انتظاری (21)

* ابومسلم 3 - داماش گیلان 2

گل‌ها: داوود دانش دوست (10)، میثم بائو ( 32 و 60  پنالتی) برای ابومسلم و آدریانو آلوز (12 پنالتی) و رضا الماس‌خانه (93) برای داماش‌

* مس کرمان 3 - پیام مشهد 3

گل‌ها: محمد سهیمی (21)، محمد مطوری (72) و روح‌الله‌ سلطانی (94) برای پیام و امیرحسین صادقی (70) و فراز فاطمی (80 و 93) برای مس‌

* ذوب‌آهن یک - استقلال اهواز یک‌

گل‌ها: حمیدرضا رجبی (25) برای استقلال و سید محمد حسینی (39)‌ برای ذوب‌آهن‌

* پرسپولیس 3 - سپاهان 2

گل‌ها: کریم باقری (17) و نیکبخت واحدی (64 و 42)  برای پرسپولیس و عمادرضا (28 و 34) برای سپاهان‌

*فولاد خوزستان 5  - پاس همدان یک‌

گل ها: سجاد فیض اللهی (4 و 25)، حجت زاد محمود(30 و 54) و سعید رمضانی(46) برای فولاد و مهرداد کریمیان (37) برای پاس‌

* ملوان - صبای قم (به دلیل بارندگی برگزار نشد.)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها