به گزارش روابط عمومی آستان قدس رضوی، نیل مکگریگور افزود: موزه قرآن، فرش و گنجینه رهبر معظم انقلاب که شامل هدایایی از تمامی کشورها به این آستان مقدس است، نشان از عظمت و بزرگی این مکان مذهبی دارد.
وی به سنت وقف درایران اشاره کرد و گفت: قدیمیترین آثار وقف را میتوان در حرم رضوی دید که با اقدامات صفویان به اوج خود رسید.
وی معماری مسجد جامع گوهرشاد را بینظیر دانست و گفت: ما آرزو داشتیم این امکان وجود داشت که تمامی مردم هنردوست انگلستان از نزدیک عظمت این زیبایی را درک کنند.
مکگریگور به رسالت مهم تیم خبرنگاری همراه خود اشاره کرد و گفت: رسالت مهم تیم خبرنگاری و اعزامی نهتنها پرداختن به موقوفات و هدایای دوره صفوی بلکه عمدهترین رسالت آنها شناساندن این مکان مذهبی به عنوان عظیمترین گنجینه هنر اسلامی در جهان است.
مشهد ــ خبرنگار جامجم
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم