در پنجمین جشنواره بین‌المللی اقتصاد سبز

تندیس طلایی به مجتمع گاز پارس جنوبی رسید

تندیس طلایی پنجمین جشنواره بین المللی اقتصاد سبز به شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی تعلق گرفت. به گزارش روابط عمومی شرکت مجتمع گازپارس جنوبی این شرکت تنها پالایشگاه گازی کشور است که موفق به دریافت تندیس طلایی پنجمین جشنواره بین المللی اقتصاد سبز شده است.
کد خبر: ۲۱۱۱۰۳

پنجمین جشنواره بین المللی اقتصاد سبز با حضور دبیر مجمع تشیخیص مصلحت نظام و جمعی از فعالان اقتصادی بخش خصوصی برگزار شد و در آن از 47 شرکت داخلی و خارجی برتر و 10 روابط عمومی برتر تقدیر به عمل آمد.

این جشنواره دو تندیس طلایی داشت که یکی به شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی به عنوان بزرگترین پالایشگاه گازی خاورمیانه و دیگری به پتروشیمی شیراز اهدا شد.

در این جشنواره، شرکت های منتخب براساس موفقیت در فعالیت های برجسته ای که انجام داده اند، ارزیابی می شوند.

ایده برگزاری جشنواره بین المللی اقتصاد سبز را دکتر پرویز عطایی برای نخستین بار مطرح کرد و امسال پنجمین دوره آن در تهران برگزار شد.


شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی در زمان حاضر وظیفه بهره برداری و تولید، تعمیر و نگهداری از سکوهای دریایی و فازهای پالایشگاهی پارس جنوبی را بر عهده دارد.

مجتمع گاز پارس جنوبی با چهار پالایشگاه (هشت فاز) بزرگترین مجتمع گازی خاورمیانه به شمار می رود و حدود نیمی از گاز مصرفی کشور را تامین می کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها