مدیرعامل کارگزاری سهام عدالت:

پول سهام عدالت واریز نشده است

محمد جواد شیخ مدیر عامل کارگزاری سهام عدالت گفت: هنوز پولی از سوی کارگزاری سهام عدالت به حساب بانکهای سپه و کشاورزی بابت پرداخت سود سهام عدالت مرحله دوم واریز نشده لذا سهامداران به بانک مراجعه نکنند.
کد خبر: ۲۱۰۱۷۲

مدیرعامل کارگزاری سهام عدالت در گفتگو با فارس اظهار داشت: قرار است با بانکهای سپه و کشاورزی برای پرداخت سود سهام عدالت قراردادی منعقد شود تا بر اساس آن پول دومین مرحله سود سهام عدالت به حساب آنها واریز شود. هنوز این قرارداد منعقد نشده لذا سهامداران عدالت نباید به بانک‌های فوق مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه به محض انعقاد قرارداد از طریق رسانه‌های گروهی به اطلاع سهامداران خواهد رسید ، افزود: پس از انعقاد قرارداد و اعلام عمومی، سهامداران باید با مراجعه به شرکتهای تعاونی سهام عدالت شهرستانها، فیش‌های خود را دریافت و با ارائه آن همراه با مدارک شناسایی معتبر به بانکهای سپه و کشاورزی اقدام به دریافت سود سهام عدالت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها