ایران در مسابقات جهانی تندسازی‌

اردوی آماده‌سازی نفر برتر تندسازی ایران برای شرکت در مسابقات جهانی در حالی ادامه می‌یابد که نفرات این تیم تمرینات سخت و فشرده‌ای را برای حضوری هرچه بهتر در این رقابت ادامه می‌دهند. به گزارش ایتنا این اردو با حمایت گروه شرکت‌های آواژنگ و از حدود یک ماه پیش کار خود را آغاز کرده است. علیرضا حقدوست به عنوان شرکت‌کننده اصلی چندی پیش توانسته بود با گذر از مراحل اول و دوم مسابقات برگزار شده در فستیوال تندسازی به رتبه اول کشور در این زمینه دست یابد.
کد خبر: ۲۰۵۹۲۹

با توجه به استفاده از نیتروژن مایع و کار در دماهای زیر صفر در مسابقات جهانی، این تیم سعی کرده است تا شرایط مشابهی را برای آمادگی هر چه بیشتر فراهم آورد. به همین دلیل قطعات مورد استفاده نیز به گونه‌ای انتخاب و گزینش شده‌اند که مانند و یا حتی‌الامکان مشابه قطعات مورد استفاده در مسابقات جهانی باشند.

گفتنی است مسابقات جهانی تندسازی در کشور تایوان از دو بخش، بهترین تندسازی بر روی چیپ‌ست‌های 45P و مسابقه آزاد تشکیل شده است. در دور اول که رقابت برای انجام بهترین تندسازی بر روی چیپ‌ست‌های 45 P صورت می‌گیرد، شرکت‌کنندگان با استفاده از قطعاتی که توسط حامی اصلی این مسابقات یعنی شرکت گیگابایت، در اختیار آنها قرار گرفته خواهد شد به رقابت می‌پردازند. اما در دور دوم که رقابت‌ها به صورت آزاد برگزار خواهد شد شرکت کنندگان می‌توانند با قطعات متعلق به خود با هم رقابت کنند. در این قسمت هدف اصلی مسابقات شکستن رکوردهای جهانی است. لازم به ذکر است برای اندازه‌گیری کارایی سیستم‌ها در این مسابقات از نرم‌افزارهایی چون SuperPi  و 3DMark  استفاده خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها