وزیران خارجه‌ سوریه و آمریکا دیدار کردند

وزیر امور خارجه سوریه با همتای آمریکایی‌اش در نیویورک دیدار و به بررسی مسایل عراق مذاکرات غیر مستقیم سوریه و رژیم صهیونیستی پرداخت.
کد خبر: ۲۰۵۴۲۰
به گزارش ایسنا ، این نشست بنا به درخواست کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه‌ آمریکا در مقر سازمان ملل برگزار شد.

کاندولیزا رایس در دیدار با ولید معلم وزیر امور خارجه‌ سوریه، نسبت به گام‌های مثبتی که کشورهای منطقه اتخاذ کرده‌اند ابراز خرسندی کرد و گفت: آمریکا آماده است در راستای تحقق صلح فراگیر در منطقه با کشورهای خاورمیانه همکاری کند.

وزیر امور خارجه آمریکا تصریح کرد: ما در این دیدار به بررسی اوضاع کلی منطقه و تلاش‌های کشور‌ها پرداختیم.

وی بار دیگر اظهار داشت که آمریکا همچنان روند اسراییل و فلسطین را در اولویت‌های روند صلح در منطقه می‌داند.

رایس گفت: ما معتقدیم که برقراری صلح فراگیر باید در تمام زمینه‌ها باشد و شامل تمام کشورها باشد. اما پرونده اسراییل و فلسطین در محور توجه ماست و ما معتقدیم که این مساله باید بیشتر پخته شود.

همچنین ولید معلم در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی العربیه در نیویورک نیز گفت: دیدار من با رایس بسیار مثبت و سرآغازی برای مذاکرات آینده بود.

معلم افزود: در مذاکرات رایس به بررسی تمام مسایل منطقه پرداختیم و رایس نسبت به تحولات منطقه ابراز خرسندی کرد.

معلم تصریح کرد: رایس در این دیدار نسبت به ازسرگیری مذاکرات غیر مستقیم سوریه و اسراییل ابراز امیدواری کرده و آمادگی آمریکا را برای مشارکت در این مذاکرات اعلام کرده است.

وزیر امور خارجه سوریه تصریح کرد: نقش مطلوب آمریکا زمانی تجلی می‌یابد که ما وارد مذاکرات مستقیم سوریه و اسراییل شده باشیم.

معلم گزارش‌ها مبنی بر استقرار نیروهای سوری در مرزهای شمالی لبنان را تنها گزارشهای خبری توصیف کرد و گفت: این اخبار صحیح نیست و استقرار نیروهای ما در مرزهای لبنان مساله‌ی روتین و عادی است و دو طرف در این زمینه با یکدیگر هماهنگی دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها