به گزارش ایرنا از باکو، این روزنامه درشماره امروز پنجشنبه خود با اشاره به این که این پایگاه در منطقه مرزی مشترک ارمنستان با جمهوری آذربایجان ایجاد می شود، افزود: روسیه از کنترل طرح های انرژی ، حمل و نقل قفقاز و کشورهای متمایل به عضویت در ناتو خودداری نکرده و قصد دارد با احداث این پایگاه که در سال 2010 میلادی پایان می یابد، بر منطقه نظارت کند.
این روزنامه، حضور نظامی روسیه در مرز مشترک جمهوری آذربایجان و گرجستان را تهدیدی جدی برای امنیت این دو جمهوری خواند و افزود : با این اقدام امنیت طرحهای انرژی و حمل و نقل بین المللی زیر سووال است.
بر اساس این گزارش ، تجهیزات نظامی روسیه در پایگاه "آخالکالاکی" گرجستان طی سال های 2006 تا 2007 میلادی به پایگاههای نظامی شهر "ایجوانی" ارمنستان منتقل شده و اکنون روسیه به دنبال ایجاد پایگاه سپر موشکی است .
به نوشته این روزنامه ، با تحولات اخیر گرجستان ، ایجاد پایگاه نظامی جدید از سوی روسیه در ارمنستان تسریع شده است .
این روزنامه درادامه به نقل از "جان میرزا میرزایف " کارشناس نظامی باکو استقرار پایگاه جدید توسط مسکو در ارمنستان را ناشی از احتمال عضویت جمهوری آذربایجان در ناتو خواند.
وی گفت : کشوری که درهمسایگی با کشور عضو ناتو واقع است، باید قدرت نظامی خود را تحکیم بخشد.
این کارشناس نظامی باکو در ادامه سخنان خود بر لزوم همگرایی جمهوری آذربایجان با ناتو تاکید کرد.
میرزایف با اشاره به این که برای عضویت جمهوری آذربایجان در ناتو نباید عجله کرد گفت : اگر اوکراین و گرجستان در ماه دسامبر به عضویت این پیمان نظامی درآیند ، دولت باکو هم باید این راه را انتخاب کند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم