اسماعیل هنیه:

رژیم صهیونیستی در فلسطین آینده ای ندارد

نخست وزیر دولت منتخب فلسطین تاکید کرد که رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین هیچ آینده ای ندارد و ملت ما کشور خود را در کل این سرزمین تشکیل خواهد داد.
کد خبر: ۲۰۳۵۶۹

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، اسماعیل هنیه عصر روز جمعه در دیدار با شخصیت های برجسته شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه گفت: اولمرت به جهنم خواهد رفت و دولت منتخب، مقاومت، حماس و مسئله فلسطین زنده و پا بر جا باقی خواهند ماند.

نخست وزیر منتخب فلسطین خاطرنشان کرد که اظهارات اخیر اولمرت نشان دهنده سر آغاز فروپاشی و نابودی پروژه صهیونیسم است و در نهایت این ملت فلسطین است که در تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف و بازگشت آوارگان به خانه و کاشانه شان پیروز خواهد شد.

دکتر "محمد عوض" دبیر هیئت وزیران، دکتر "طالب ابو شعر" وزیر اوقاف و "طاهر نونو" سخنگوی کابینه منتخب در این دیدار هنیه را همراهی کردند. هنیه و همراهانش همچنین در ضیافت افطاری که با حضور این شخصیت ها و خانواده های اسرا و شهدا و جمع زیادی از شهروندان رفح برگزار شده بود شرکت کردند.

وی خطاب به جمع حاضر گفت: بیایید دست در دست هم اختلافات کنونی را حل کنیم و با یکدیگر متحد شویم و همگی در سنگر مقاومت و پایبندی به حقوق و آرمان های ملی و تلاش برای آزاد سازی سرزمین فلسطین قرار گیریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها