تقاطع

تحقیقات جدید نشان می‌دهد، خواب بعدازظهر به کارکرد حافظه بلندمدت کمک می‌کند. این تحقیقات همچنین نشان می‌دهد 90 دقیقه خواب نیمروز، بسیار به حافظه کمک می‌کند. به گزارش سایت پزشکان بدون مرز، هنوز اطلاعات دقیقی از پردازش مغز هنگام خواب به دست نیامده است، اما نتیجه این تحقیقات نشان می‌دهد، احتمال دارد خواب نیمروزی، سرعت حافظه را تقویت کند و ممکن است در آینده، این کار را به طور مصنوعی انجام دهند.
کد خبر: ۲۰۳۲۱۳
 به گزارش پایگاه خبری «دنیا الوطن»، پس از آن که یک مجله ایتالیایی در گزارشی نوشت، برادر «باراک اوباما» نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در محله‌ای فقیر و با پولی کمتر از 1000 دلار در ماه زندگی می‌گذراند، خانواده اوباما در کنیا از توجه بیش از حد به یکی از برادران اوباما ابراز ناخرسندی کرد. دنیا الوطن گزارش داد: مالک اوباما برادر ناتنی باراک اوباماست که وی درباره برادر ناتنی خود می‌گوید: نتوانستم گزارش [آن مجله ایتالیایی] را بخوانم. به تازگی شنیدم گزارشی از برادرم و آنچه من انجام داده‌ام منتشر شده است. توضیحی در این خصوص دادم و گفتم که وی در هوروما زندگی می‌کند و ما بستگان دیگری در همه جای این شهر و دیگر نقاط کشور داریم و نمی‌دانم دلیل این هیاهوی رسانه‌ای که درباره محل زندگی وی به راه انداخته شده است چیست؟

 به گزارش ایسنا، یک گربه پشمالو با نام «توری لس» که برای خواب روزانه دنبال یک جای گرم و نرم می‌گشت، ماشین لباسشویی همسایه را انتخاب کرد، غافل از این که به مدت یک ساعت قرار است، در ماشین لباسشویی همراه لباس‌ها شسته شود. این گربه 15 ماهه هم‌اکنون در مرکز نگهداری حیوانات ویل در بریستون انگلستان تحت مراقبت است.

 یک فیل آسیایی که به وسیله هروئین معتاد شده بود، پس از درمان و سم‌زدایی به خانه خود بازگردانده شد. به گزارش ایسنا، رسانه‌های دولتی چین اعلام کردند: این فیل 4 ساله «ژی گوآنگ» نام دارد و توسط نگهدارندگانش، به مدت یک سال با دوزهای مختلف متادون تزریقی دریافت می‌کرده است، این فیل به صورت غیرقانونی در سال 2005 توسط قاچاقچیان مواد مخدر در جنوب غرب چین گرفتار شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها