واکنش هاشمی نسبت به اهانت به روحانیت:

برخی می‌خواهند تکیه‌گاه مردم را بشکنند

گروه سیاسی: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص اهانت به ساحت مراجع تقلید واکنش نشان دادند. هاشمی رفسنجانی با اشاره به برخی فعالیت‌ها برای حذف یا بدنام کردن روحانیت، گفت: این افراد می‌خواهند تکیه‌گاه حضور مردم را بشکنند و با خدشه‌دار کردن اصل تفکر، راه را برای حرکت‌های بچگانه خود صاف کنند اما اشتباه بزرگی می‌کنند؛ چون نمی‌توانند این مسیر را با شاخ و برگ و بدون تنه و ریشه طی کنند.
کد خبر: ۲۰۲۳۲۰

به گزارش ایسنا، هاشمی رفسنجانی که در مراسم بزرگداشت آیت‌الله صدوقی صحبت می‌کرد، افزود: ایران کشوری است که کلکسیونی از همه منابع دنیا از جمله منابع طبیعی، انسان‌های باهوش، موقعیت جغرافیایی و مکتبی ارزشمند را در اختیار دارد اما این ویژگی آخر منحصر به فرد است و جریان انقلاب اسلامی نیز نشان داد آن‌که می‌تواند تاریخ‌ساز باشد و مردم را به صحنه بیاورد و نگاه دارد هنوز روحانیت است، البته نباید زحمات بقیه را نیز نادیده بگیریم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان‌ این‌که روحانیت همواره مورد اعتماد مردم بوده و با عقیده مردم که سرمایه اصلی زندگی دینی آنهاست سر و کار دارند، گفت: منافقینی که بزرگانی همچون آیت‌الله صدوقی را ترور کردند این را می‌دانستند، لذا وقتی دستشان کوتاه شد به فکر افتادند این نیروها را از مردم بگیرند.

وی در ادامه با بیان این که تاریخ ایران در قرون اخیر بخوبی بیانگر نقش برجسته روحانیت و علما در نگاه داشتن ایران و حفاظت از حریم دین، اخلاق و فرهنگ اسلامی ایران است، گفت: شاهان و امرای زیادی آمدند و رفتند اما جریان مداومی که کشور را سرپا نگه داشت در سایه اهل بیت(ع)، علما و حوزه‌ها بوده‌اند.

هاشمی رفسنجانی ادامه داد: در دوران مغول‌ها با همت افرادی همچون خواجه نصیرالدین طوسی فتنه آنها رفع شد و همین جریان ادامه داشت تا دوران قاجار و سپس پهلوی و روش اخیری که در منطقه و حرکت اصلاحی که 2 قرن است انسان‌ساز شده در سایه شخصیت‌های روحانی بوده است.

وی افزود: در دوره مشروطه و شاهنشاهی آن زمان، روحانیون با حرکت بزرگ در زمان استبداد و بی‌قانونی مجلس را بنا نهادند؛ گرچه دوران نسبتا طولانی این حرکت دچار مشکل شد اما همه می‌دانند که علما و روحانیت پیشتاز آن بودند و تداوم آن نیز در زمان رضاخان بود که دوره بسیار سختی محسوب می‌شد، اما علما اجازه ندادند شعله‌های این حرکت خاموش شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: پس از شهریور 20 حرکت‌های تاریخ‌ساز آغاز می‌شود که تاکنون بخوبی ادامه پیدا کرده و ان‌شاءالله به ظهور حضرت مهدی(عج) منتهی می‌شود. رئیس مجلس خبرگان خاطرنشان کرد: مطمئنا اگر ما قدر حرکت‌های امام(ره)، حوزه‌ها، روحانیت، شهدا و ایثارگران را بدانیم به دستاوردهای بزرگی نایل می‌شویم. گرچه نشیب و فراز داشتیم اما به خاطر تکیه انقلاب بر قلوب مردم می‌تواند متکی به یک عامل پایدار شود.

حرمت‌شکنی مراجع و علمای دین سرمایه‌سوزی است

آیت‌الله سیداحمد خاتمی نیز در خطبه‌های نماز جمعه تهران در واکنش به اهانت به ساحت مراجع تقلید گفت: هم عقل و هم دین اقتضا می‌کند که سرمایه مرجعیت که درواقع مایه استقلال، عزت و عظمت ایران است، حفظ شود.

به گزارش فارس، آیت‌الله سیداحمد خاتمی با اشاره به بحث روحانیت و مرجعیت و تخریبی که اخیرا صورت گرفته است، گفت: در طول غیبت کبری، روحانیت و مراجع همواره از اسلام ناب محمدی از جان مایه گذاشتند و امروز نظام اسلامی برسر سفره تلاش همین عزیزان نشسته است. وی تصریح کرد: اهل قلم، جوانان و همه اقشار بیدار باشند که حرمت‌شکنی مراجع و علمای دین سرمایه‌سوزی است و این کار را انجام ندهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها