پرداخت سودسهام‌عدالت بدون کسورات

مدیر عامل کارگزاری سهام عدالت گفت: سالانه مبلغ 80 هزار تومان سود سهام عدالت بدون کسورات به افراد واجد شرایط پرداخت خواهد شد.
کد خبر: ۲۰۱۷۷۵

محمد جواد شیخ‌ امروز شنبه در گفتگو با ایرنا‌ با اشاره به اینکه سود سهام عدالت مشمول مالیات و عوارض نمی شود، افزود: به عنوان مثال سودی که در سال جاری به خانواده پنج نفری پرداخت می شود، 400 هزار تومان ( هر نفر 80 هزار تومان ) است.

وی با بیان آنکه بر اساس برنامه ریزی های انجام شده سود سهام عدالت در ماه های مهر و آبان پرداخت می شود ،‌ افزود: بر همین اساس قرار است سود سهام عدالت عشایر و روستاییان توسط بانک کشاورزی و ‌نیروهای مسلح توسط بانک سپه پرداخت شود.

مدیرعامل کارگزاری سهام عدالت در ادامه گفت: همچنین سود سهام عدالت بازنشستگان کشوری و‌ خدمات درمانی توسط بانک صادرات و بازنشستگان تامین اجتماعی از طریق بانک رفاه کارگران ارائه خواهد شد.

شیخ با بیان آنکه سود سهام عدالت به حساب افراد واجد شرایط واریز می شود،اظهار داشت: افرادی که در بانک های مذکور دارای حساب نیستند نیز می توانند با افتتاح حساب سود سهام عدالت را دریافت کنند.

مدیر عامل کارگزاری سهام عدالت در ادامه در خصوص ارائه سهام عدالت به کارگران نیز گفت: وزارت تعاون فراخوانی را برای پر کردن فرم های سهام عدالت توسط کارگران انجام داده بود، اما سازمان خصوصی سازی در این خصوص علاوه بر اینکه اقدامی انجام نداده ، هنوز نیز دستور العملی را صادر نکرده است.

به گفته وی ، تا کنون 22 میلیون و 500 هزار نفر مشمول دریافت سهام عدالت شدند که در مرحله اول 5/4 میلیون نفر و در مراحل دوم و سوم نیز 18 میلیون نفر مشمول این طرح می شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها