نوجوان 15 ساله در دام 2 تبهکار

گروه حوادث: 2 مرد جوان که با فریب یک نوجوان 15 ساله در شمال تهران، وی را به بام یک منزل مسکونی کشانده و او را مورد آزار و اذیت قرار داده بودند، پس از فرار چندماهه از سوی پلیس آگاهی تهران دستگیر شدند. بازپرس محمدحسین شاملو با اشاره به پرونده اتهامی 2 جوان متجاوز به «جام‌جم» گفت: چندماه پیش، نوجوان 15 ساله‌ای همراه والدین خود با حضور در دادسرای جنایی و ارائه شکایتی عنوان کرد: 2 نفر از جوانان محل که با آنها در ارتباط بودم به بهانه حمل مقادیری چوب و کارتن از بام خانه یکی از آنها، مرا به این محل کشاندند و پس از ضرب و جرح و تهدید با چاقو، مرا مورد آزار و اذیت قرار دادند و تهدید کردند اگر موضوع را به والدینم یا پلیس گزارش کنم، از من انتقام خواهند گرفت.
کد خبر: ۲۰۰۸۴۸

دستور پیگیری‌

شاملو افزود: به دنبال این شکایت، نوجوان شاکی به پزشکی قانونی منتقل و پرونده وی با دستور قضایی به پایگاه سوم پلیس آگاهی ارسال شد.

بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی در ادامه افزود: با آغاز تحقیقات، ابتدا هویت 2 جوان متجاوز به نام‌های جعفر  معروف به جنی  و ایمان  معروف به کثافت  شناسایی و مشخص شد، هر دو متهم پس از اطلاع از شکایت نوجوان 15 ساله به نقطه نامعلومی متواری شده‌اند.

با آغاز تحقیقات گسترده در مرحله بعدی ردپای یکی از متهمان به نام جعفر در شمال تهران شناسایی و هنگامی که وی در منزل یکی از بستگان خود مخفی شده بود، در یک اقدام ضربتی دستگیر شد.

انکار و اعتراف‌

با انتقال متهم به دادسرای جنایی، وی ابتدا منکر جرم خود شد اما پس از مواجهه با نوجوان فریب‌خورده اعتراف کرد با همدستی ایمان، او را به بام منزل کشانده و سپس با تهدید چاقو به وی تعرض کرده‌اند.

شاملو افزود: در مرحله بعدی تحقیقات، متهم دستگیر شده عنوان کرد، نقش اصلی را در این اقدام تبهکارانه ایمان به عهده داشته است.

با ثبت اعترافات متهم، مرحله دیگری از تحقیقات پلیس آگاهی برای دستگیری دیگر متهم فراری پرونده آغاز، اما مشخص شد این متهم بدون آن که به والدین خود حرفی بزند از محل سکونت خود متواری و در محل نامعلومی مخفی شده است.

دستگیری پس از چندماه

بازپرس ویژه قتل تهران در ادامه افزود: پس از گذشت چندماه از فرار متهم، در حالی که جستجوی گسترده برای دستگیری وی ادامه داشت، روز گذشته با سرنخهایی که در این ارتباط به دست آمد، ماموران موفق به شناسایی مخفیگاه متهم فراری در شمال غرب تهران شدند و در یک اقدام ضربتی، پیش از آن که متهم فرصت فرار پیدا کند، دستگیر شد.

ایمان (متهم دستگیر شده)‌ روز گذشته پس از انتقال به دادسرای جنایی در اعترافات خود گفت: از قدیم با جعفر دوست بودیم و روز حادثه در کوچه قدم می‌زدیم که او با نوجوان 15 ساله ساکن محل سلام و احوالپرسی کرد و سپس به اتفاق، او را مورد آزار و اذیت قرار دادیم.

به دنبال این اعترافات، متهم با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شد تا پرونده وی پس از صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شود.

مجازات سنگین

شاملو در ارتباط با این پرونده تصریح کرد: تحقیقات حاکی از آن است که متهم دستگیر شده  ایمان  به مواد مخدر از نوع شیشه اعتیاد دارد.

وی افزود: در حال حاضر، دستور تحقیقات تکمیلی در ارتباط با سوابق وی صادر شده است.

بازپرس جنایی با هشدار به خانواده‌ها از آنها  خواست با مراقبت از فرزندان خود رفت و آمد آنها  را کنترل کنند تا از سوی افراد مجرم، برای آنها  مشکل ایجاد نشود.

شاملو اضافه کرد: در حال حاضر این دو متهم به اتهام آدم‌ربایی، تجاوز به عنف و تهدید با چاقو و ضرب و جرح با قرار بازداشت موقت در اختیار پلیس قرار دارند تا پس از پایان تحقیقات و صدور کیفرخواست، پرونده آنها  به دادگاه ارسال شود.

وی افزود: در قانون مجازات اسلامی، هر کدام از موارد اتهامی این دو متهم، دارای مجازات سنگینی است که دادگاه برای آنها  صادر خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها