نیروی دریایی ونزوئلا روز شنبه اعلام کرد، 4 ناو دریایی روسی به همراه حدود 1000 نظامی طی روزهای 10 تا 14 نوامبر آینده رزمایش مشترکی را با ونزوئلا در آبهای این کشور برگزار خواهند کرد.
کد خبر: ۲۰۰۴۱۹
به گزارش فارس ، نیروی دریایی ونزوئلا طی بیانیهای اعلام کرد: « هدف این رزمایش "تحقق تمرین های عملیاتی در دریای کارائیب" و "تقویت روابط دوستانه و همکاری" میان دو کشور است.»
"سالباتوره کاماراتا باستیداس" رئیس اطلاعات ستاد مشترک نیروی دریایی ونزوئلا در این باره اعلام کرد: « این رزمایش اهمیت زیادی برای آمریکای لاتین دارد زیرا نخستین بار است که چنین رزمایشی در قاره آمریکا برگزار میشود.»
از سوی دیگر "هوگو چاوز" رئیسجمهور ونزوئلا که صریحا مخالف سیاست آمریکاست، در درگیریهای اخیر روسیه و گرجستان از مسکو حمایت کرد و اعلام کرد که روسیه امروزه تبدیل به یک "قدرت جهانی جدید" شده است.
این در حالی است که ونزوئلا اخیرا همکاری نظامی خود با روسیه را از طریق برنامه و طرح مهم خرید سلاح، بالگرد و هواپیماهای شکاری افزایش داده است.