استاندار خراسان رضوی:

خودرو سازی موتور محرکه توسعه صنعتی است

استاندار خراسان رضوی گفت:صنعت خودرو سازی از صنعت های تاثیر گذار بشمار میرود و سهم بالایی از تولید ناخالص ملی را به خود اختصاص می دهد وبه جرات می توان گفت این صنعت موتور محرکه توسعه صنعتی در کشور است.
کد خبر: ۱۹۷۷۳۳

به گزارش خبرنگار اعزامی جام جم به مشهد مهندس محمد جواد محمدی زاده استاندار خراسان رضوی که امروز چهارشنبه در مراسم گشایش هشتمین نمایشگاه بین المللی خودرو ایران حضور داشت،افزود: فعالان در عرصه خودرو سازی صنایعی از جمله  صنایع فلزی ، ریختگری ، شیمیایی ، الکتریکی ، نساجی و کامپیوتر  را نیز به کار می گیرند که این امر باعث رشد این صنایع می شود.

محمدی زاده  با تاکید بر اینکه  در حال حاضر  صنعت خودرو سازی  کشور مراحل رشد و بالندگی  را طی می کند، اظهار داشت : اگر زمانی کشورمان  فقط خط مونتاژ خودروهای خارجی بود خوشبختانه  در حال حاضر با  رشد قطعه سازان  و تولید انبوهی  که در کشور  شکل گرفته ، صنعت  خودرو سازی  به بحث صادرات  انبوه  سوق یافته  وبه پایگاه تولیدی تبدیل شده است .

وی گفت: هیچ صنعتی  مانند خودروسازی رشد  نکرده به طوری که در سالهای اخیر بطور متوسط رشد 20 درصدی  در این صنعت دیده شده است .

محمدی زاده  خراسان را تامین کننده حدود 10 درصد از نیاز خودرو کشور عنوان کرد و افزود : این استان  70 سال سابقه صنعتی ، 40 سال  سابقه قطعه سازی و 4 سال نیز  سابقه  خودرو سازی  دارد که امسال 100 هزار خودرو سواری حدود  10 درصد از ظرفیت  خودرو کشور  را تامین می کند .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها