رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور:

ائمه جمعه مشکلات مردم را بازگو کنند

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: ائمه جمعه باید در بیان هرگونه فعالیت‌های فرهنگی، دینی و مسائل و مشکلات مردم از طریق تریبون‌های نماز جمعه پیشگام باشند.
کد خبر: ۱۹۳۶۲۲
به گزارش فارس، رضا تقوی بعدازظهر دیروز در دیدار با مسوولان و ائمه جمعه چهارمحال و بختیاری افزود: اعضای ستاد نماز جمعه باید پرچمدار فعالیت‌های زیبای فرهنگی و دینی باشند و نماز جمعه بهترین فرصت برای انجام این کار است.

وی تصریح کرد: مسوولان ارشد استان، شوراهای اداری و ائمه جمعه باید در سال نو آوری و شکوفایی در رابطه با تجدیدنظر در رفتارها و معاشرت‌های عمومی جامعه و همچنین صرفه‌جویی در مواهب الهی برنامه‌ریزی کرده و خود نیز پیشگام باشند.

وی از نماز به عنوان برنامه‌ای برای اصلاح جامعه یاد کرد و گفت: این برنامه باید منشا و زیربنای هرگونه فعالیت فرهنگی، اجتماعی و دینی قرار گرفته و جامعه را بر کوشش به انجام آن ترغیب کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها