واگن های جدید مترو در راه است‌

گروه جامعه: در حالی‌که تاخیر در اعزام قطارها، توقف‌های مکرر در ایستگاه‌ها به دلیل نقص فنی و شلوغی و ازدحام بیش از حد در واگن‌های مترو همواره از موارد عمده گلایه و نارضایتی‌های مسافران شبکه حمل و نقلی مترو است، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران، وعده کاهش فاصله زمانی اعزام قطارهای مترو به هر 2 دقیقه یک قطار در سال 88 را داد و گفت: از اواخر امسال بتدریج با تزریق واگن‌های جدید به شبکه خطوط مترو، کلید کاهش تدریجی فاصله زمانی اعزام قطارها در خطوط مختلف زده خواهد شد و تلاش می‌کنیم در نهایت طی سال آینده به فاصله اعزام هر 2 دقیقه یک قطار در خطوط یک و دو برسیم.
کد خبر: ۱۹۳۰۳۷

جعفر ربیعی روز گذشته در نشست خبری، در پاسخ به پرسش خبرنگار جام‌جم در خصوص دلیل تاخیرهای مکرر و توقف‌های طولانی قطارها در ایستگاه‌های مترو، با بیان این‌که میزان تاخیرهای مترو در 3 ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته از 8 ثانیه به 5 ثانیه در خطوط یک و دو کاهش یافته است، گفت: اما در خط تهران  کرج میزان تاخیرها از 20 ثانیه در سال گذشته به 30 ثانیه در سال جاری افزایش یافته است که دلیل عمده آن، استفاده دائمی از قطارهای موجود است بدون این‌که فرصتی برای تعمیر و سرویس این قطارها داشته باشیم.

وی ازدحام مسافر در واگن‌ها را که موجب بسته نشدن در قطارها می‌شود، دلیل دیگر تاخیر مترو در ایستگاه‌ها عنوان کرد و افزود: در حال حاضر، 40 درصد از توقف‌های قطار در ایستگاه‌ها ناشی از نقص فنی و شلوغی بیش از حد واگن‌هاست، چراکه در ساعات اوج ترافیک، قطارهای مترو 30 برابر بیش از ظرفیت خود مسافر سوار می‌کنند که همین مساله موجب استهلاک قطارها و بروز نقص فنی در آنها می‌شود.

از میرداماد تا قیطریه با مترو تا پایان امسال

ربیعی با اشاره به تعدادی از ایستگاه‌های مترو که تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهند رسید، گفت: تا پایان امسال با بهره‌برداری  بخشی از خط 4 متروی تهران از میدان شهدا تا انقلاب  نیز به مسافران مترو سرویس‌رسانی خواهد کرد، همچنین در بخش توسعه شمالی خط یک مترو به سمت تجریش نیز  تا پایان امسال ایستگاه‌های بین میرداماد تا قیطریه  افتتاح می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها