به گزارش خبرگزاری مهر ، مفتح امروزیکشنبه در اولین اجلاس عمومی نمایندگان منتخب مجامع امور صنفی استانهای کشور گفت: هم اکنون یک تغییر کیفی و کمی در دیدگاه های دولت نسبت به اصناف اتفاق افتاده و هیچ دولتی به اندازه دولت نهم در مورد نقش اصناف پافشاری نکرده است.
معاون وزیر بازرگانی افزود: کارگروه مربوط به شورای اصناف که به دستور ریاست جمهوری تشکیل شده بود، هنوز فعال است و هر زمانی که نیاز به استفاده از آن به عنوان ابزاری برای گرفتن مصوبه جدید باشد حتما مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: تحت بازرسی و نظارت اصناف روزی به عنوان یک آرزو و ایده بوده ولی هم اکنون این امر تحقق یافته و از بحث تئوری خارج شده است به نحوی که مجموعه بازرسی و نظارت قوی در میان اصناف در حال ادامه کاراست.
مفتح گفت: بحث تاسیس فروشگاه زنجیره ای ایرانیان یکی از مباحث مورد پیگیری از سوی وزارت بازرگانی است به نحوی که بتوان بحث تنظیم بازار را برای ایام خاص از جمله ماه مبارک رمضان به اصناف واگذار کرد.
معاون وزیر بازرگانی اظهار داشت: امید می رود در اوایل ماه رمضان هر استان چندین شعبه از این فروشگاه را برای تنظیم بازار خود داشته باشند.
وی با انتقاد از عدم بهره گیری اصناف از فرصت در اختیار خود مبنی بر تعیین مالیات اتحادیه ها، خاطرنشان کرد: بنا بود در سالجاری 30 درصد از اتحادیه ها مسئولیت تعیین مالیات اعضای خود را به عهده بگیرند و این کار ظرف یک برنامه سه ساله کار به اتمام برسد.
مفتح تاکید کرد: نقش اصناف و نظام بازرگانی کشور باید به شدت پررنگ شود و این که چه میزان از فضای کار توسط خود اصناف مورد استفاده قرار گیرد، بسته به عملکرد آنها دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم