در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از روزنامه اللواء لبنان، یک منبع دیپلماتیک اعلام کرد؛ حسین شیخ الاسلام که اخیراً از سوی محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران برای شرکت در مراسم آزادی اسرا به عنوان نماینده رئیس جمهور به بیروت اعزام شده بود در دیدار با رئیس جمهور لبنان دعوت رسمی همتای ایرانی اش را برای سفر به تهران به وی تقدیم کرد.
این منابع احتمال دادند فوزی صلوخ وزیر امورخارجه لبنان نیز به همراه این هیئت سفری مجدد به ایران داشته باشد.
این درحالی است که فوزی صلوخ در راس هیئتی دیپلماتیک از سوی وزارت امورخارجه لبنان به منظور شرکت در پانزدهمین اجلاس وزیران امورخارجه کشورهای عضو جنبش عدم تعهد به تهران سفر می کند.
کنفرانس وزیران امورخارجه کشورهای عضو جنبش عدم تعهد(نم)از 6 تا 9 مرداد در تهران برگزار می شود.
به گفته یک منبع دیپلماتیک لبنانی، وزیر امورخارجه لبنان از چند ماه پیش دعوت رسمی از سوی ایران برای شرکت در این کنفرانس را دریافت کرد، اما به علت شرایط بحرانی آن زمان لبنان نتوانست به این دعوت پاسخ بگوید.
بر اساس اظهارات منابع آگاه پیش بینی می شود فوزی صلوخ در حاشیه کنفرانس وزیران امورخارجه جنبش عدم تعهد با منوچهر متکی وزیر امورخارجه ایران و ولید المعلم وزیر امورخارجه سوریه دیدارهای جداگانه ای داشته باشد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: