حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایسنا ، منوچهر متکی درباره پیش بینی خود ازمذاکرت امروز سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و خاویر سولانا، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به همراه نمایندگان گروه 1+5 درباره مساله هسته ای ایران در ژنو ، ابراز امیدواری کرد: مدالیتی مورد نظر طرفین دراین گفتگوها تدوین بشود تا در واقع این مدالیتی و چارچوب، به ساماندهی مذاکرات دو طرف کمک کند.
وی از احتمال کشیده شدن جلسه امروز به چند جلسه دیگر خبر داد تا بدین ترتیب دو طرف مجموعه دیدگاههای خود را مطرح کنند و درباره قالبی که مورد رضایت طرفین باشد، به توافق برسند.
متکی اظهار داشت از نظر ما، با توجه به آمادگیهای شکلی موجود، مجموعه تمهیدات شکلی برای گفتگوی امروز ژنو مثبت و سازنده است و ما امیدواریم که این آماده سازیهای شکلی با آمادگیهای محتوایی طرف های 1+5 در ژنو در نهایت موجب رسیدن به یک مدالیتی و چارچوب مذاکراتی بشود.
به گزارش العالم، وی گفت: از نکات مهم دیدار امروز، حضور همه طرفها در این گفتوگو و برخورد مثبت و سازنده آنها با بسته پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران است.
وی افزود: در نامهای که وزیران امور خارجه کشورهای 1+5 برای بنده نوشتند بر دو نکته تاکید شده است، نکته اول مربوط به شناسایی حق جمهوری اسلامی ایران و نکته دوم در واقع باور داشتن اینکه یک راه حل مرضی الطرفینی قابل دستیابی است که اشاره آنها به این دو نکته به نظر من مهم است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....