باند قاچاق عتیقه‌ در کاشان متلاشی شد

رئیس حراست اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کاشان در گفتگو با خبرنگار ما از متلاشی شدن باند قاچاقچیان عتیقه در کاشان خبر داد.
کد خبر: ۱۸۸۹۹۱

 احمدرضا قاسمی گفت: زمانی که 4 نفر از قاچاقچیان عتیقه در حال ردوبدل کردن و خریدوفروش عتیقه در یکی از میادین شهر کاشان بودند، با یکسری فعالیت‌های اطلاعاتی از سوی سربازان گمنام امام زمان(عج)‌ دستگیر شدند.

وی افزود: طی چند روز قبل، این برادران گمنام تمامی فعالیت‌های این باند را زیر نظر داشته و پس از آن، این موضوع به حراست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان جهت اقدامات بعدی ارجاع داده شد و عملیات تعقیب و گریز آغاز شد.

رئیس حراست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان اظهار کرد: در این عملیات که بیش از 8 ساعت به طول انجامید، با همکاری پرسنل کلانتری 11 تعداد 4 نفر از این قاچاقچیان که 3 نفر آنها غیربومی هستند، دستگیر شدند.

وی گفت: از این افراد یک عدد استوانه سنگی کوروش متعلق به دوران هخامنشی که از لحاظ تاریخی ارزش فراوانی دارد و از آن به عنوان لوح منشور آزادی کوروش نام می‌برند، همراه با مقدار معتنابهی وجه نقد کشف و متهمان روانه بازداشتگاه شدند تا پس از سیر مراحل قانونی به تخلفات آنها رسیدگی شود.

کاشان ــ خبرنگار جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها