بازار خودرو رشد خود را از دست می‌دهد

افت قیمت خودروهای دوگانه سوز

این هفته عمده‌ی خودروهای موجود در بازار شاهد کاهش قیمت به‌ویژه در مدل‌های دوگانه‌سوز بود. به گزارش ایسنا، نکته جالب در قیمت‌های این هفته کاهش چشم‌گیر قیمت پژو روآ بود. البته پراید نیز مشمول کاهش قیمت شد، به طوری که مدل بنزینی این خودرو با کاهش 100 هزار تومانی به 8 میلیون و 50 هزار تومان رسید و مدل گازسوز آن نیز 8 میلیون و 200 هزار تومان معامله شد. اما نکته‌ جالب، خرید و فروش پراید هاچ‌بک در محدوده قیمتی 8 میلیون و 400 تا 500 هزار تومان با توجه به کمبود آن در بازار است.
کد خبر: ۱۸۸۹۴۴

به گزارش ایسنا، این هفته پژو روآ در مدل بنزینی با 250 هزار تومان کاهش قیمت به 8 میلیون و 50 هزار تومان رسید. نوع گاز سوز این خودرو نیز با کاهش 200 هزار تومانی به 8 میلیون و 500 هزار تومان دست یافت.

طبق گفته دست‌اندرکاران بازار، کاهش اقبال عمومی برای این خودرو تولید آن را کاهش داده و خودرویی که پر تیراژ ترین محصول ایران خودرو در سال گذشته بود، در سه ماهه اخیر امسال کمترین تیراژ تولید را در میان سایر محصولات این گروه خودروسازی داشته است.

با ثبات‌ها

اما در این میان خودروهایی مثل پژو پارس، زانتیا و ریو کمی توانستند ثبات قیمتی خود را نسبت به هفته گذشته حفظ کنند؛ به طوری که پژو پارس معمولی در رنگ‌های مختلف از 18 میلیون و 500 هزار تومان تا 18 میلیون و 800 هزار تومان به فروش رفت. مدل ELX این خودرو نیز هم اکنون بیش از 21 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

زانتیا نیز که مدتی است نوسانات چندانی ندارد، حدود 30 میلیون و 500 هزار تومان خرید و فروش می‌شود. ریو هم بدون تغییر قیمت چندانی نسبت به هفته گذشته همچنان 14 میلیون و 100 هزار تومان در بازار تهران معامله می‌شود.

کاهش قیمت سمند و افزایش دوباره قیمت پژو 206 و 405

اما سمند پس از پژو روآ و پراید سومین خودرو هفته بود که با کاهش قیمت روبه‌رو شد؛ به طوری که مدل بنزینی آن در حالی که هفته گذشته 14 میلیون تومان به فروش می‌رفت، این هفته به 13 میلیون و 700 هزار تومان رسید. نوع گاز سوز این خودرو نیز با 100 هزار تومان کاهش به 14 میلیون و 200 هزار تومان رسید و مدل LX این خودرو همچنان 15 میلیون و 900 هزار تومان خرید و فروش می‌شود، اما شاید بتوان گفت که خودروهای پژو 206 و 405 تنها خودروهای این هفته هستند که مشمول کمی افزایش قیمت شدند.

پژو 405 بنزین‌سوز با کمی افزایش قیمت نسبت به هفته گذشته 14 میلیون و 600 تا 700 هزار تومان و نوع گازسوز آن نیز با 100هزار تومان افزایش 14 میلیون 900 هزار تومان به فروش می‌رسد. این در حالی است که چند ماه گذشته مدل بنزینی و گاز سوز این خودرو با مدل‌های مشابه سمند در قیمت برابری می‌کرد.

اما پژو 206 نیز با توجه به اقبال عمومی که یافته در مدل تیپ 2 به قیمتی معادل 14 میلیون و 800 تا 850 هزار تومان رسیده است. تیپ 6 این خودرو نیز 100 هزار تومان افزایش قیمت داشت و هم اکنون 19 میلیون تومان در بازار تهران معامله می‌شود. این افزایش قیمت به مدل 206 SDV9 نیز سرایت کرده و این خودرو نیز با قیمت یاد شده به فروش می‌رسد.

قیمت‌های متفاوت تندر90

در این میان بازار تندر90 نیز همچنان نوسانات خاص خود را دارد. این خودرو هم اکنون در مدل E0 پایه از 10 میلیون و 10 میلیون و 300 هزار تومان تا مدل E2 فول‌آپشن با قیمتی معادل 14 میلیون و 800 هزار تومان و در بعضی از مواقع حتی تا 15 میلیون تومان به فروش می‌رسد.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها