کوتاه از جهان

حماس به دنبال اجرای توافق آتش‌بس‌

جام‌جم آنلاین: موسی ابومرزوق، نایب‌رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) اعلام کرد هیاتی از این جنبش امروز برای مذاکره با مصری‌ها وارد قاهره، پایتخت این کشور می‌شود. به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای الحیات، ابومرزوق هدف از عزیمت این هیات به مصر را مذاکره در زمینه موضوعاتی چون بازگشایی گذرگاه رفح، آزادی اسیران و آشتی ملی عنوان کرد. قاهره طی دو روز گذشته در تلا‌ش بوده اسرائیل را به لزوم پایبندی به توافق آتش‌بس و بازگشایی گذرگاه‌ها قانع کند.
کد خبر: ۱۸۷۲۵۰

درخواست خلع سلاح پ‌ک‌ک

جام‌جم آنلاین:جلال طالبانی، رئیس جمهور عراق با تاکید بر روابط خوب آنکارا‌ بغداد از شورشیان حزب کارگران ترکیه (پ‌ک‌ک) خواست به خلع سلاح تن داده یا عراق را ترک کنند.

طالبانی در مصاحبه با روزنامه یونانی الفثروتیپیا با تاکید بر‌‌روابط حسنه بین دو کشور ترکیه و عراق گفت: روابط ما تحت‌الشعاع درگیری آنکارا با شورشیان پ‌ک‌ک قرار نگرفته است. وی افزود: ما از نیروهای حزب کارگران ترکیه می‌خواهیم جنگ را کنار بگذارند و به گزینه سیاسی روی آورند در غیر این صورت ما از آنها می‌خواهیم عراق را ترک کنند.

رایس در پراگ‌

جام‌جم آنلاین:کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه ایالات‌متحده امروز در پراگ، پایتخت جمهوری چک قرارداد استقرار رادار سامانه دفاع موشکی آمریکا در خاک چک را امضا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، نمایندگان آمریکا و جمهوری چک امروز با وجود مخالفت‌های داخلی و اعتراض روسیه قراردادی را در مورد سامانه دفاع موشکی امضا خواهند کرد.  دولت جمهوری چک ادعا دارد این سپر موشکی در کنار عضویت این کشور در ناتو و اتحادیه‌اروپایی امنیت بیشتری را برای این کشور به ارمغان می‌آورد.

ادامه بحران  انتخاباتی در مغولستان‌

جام‌جم آنلاین:سانج بایار، نخست‌وزیر مغولستان روز گذشته در اظهارتی امکان برگزاری تجدید انتخابات پارلمانی در این را کشور منتفی ندانست.

به گزارش خبرگزاری ایتارتاس، بایار طی نشستی خبری در اولان‌باتور، پایتخت گفت: فکر نمی‌کنم انتخابات اخیر با موفقیت و مطابق با قانون برگزار شده باشد.  وی افزود: فکر می‌کنم نتایج انتخابات پس از بررسی کامل موارد متعدد نقض قانون باطل اعلام خواهد شد. هنوز زود است که در مورد تشکیل دولت و اقدامات اولیه آن صحبت کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها