تولیدروزانه500تن‌زباله‌پزشکی در کشور

حسن اصیلیان معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور در حاشیه افتتاح ایستگاه شماره دو سنجش هوای ارومیه صبح امروز در نشستی خبری ، گفت: روزانه بیش از 500 تن زباله پزشکی در سطح کشور تولید می شود که از این میزان ، بیش از 20 تن مربوط به استان آذربایجان غربی است.
کد خبر: ۱۸۰۴۶۶

به گزارش مهر ، اصیلیان با اشاره به دفع غیر اصولی پسماندها شهری و زباله های پزشکی در کشور با اشاره به اجرای  طرح ساماندهی پسماندها ، زباله‌ها و فاضلابهای صنعتی  در کشور بیان داشت: در این راستا کار مطالعاتی استفاده از پسماندها و زباله‌ها در 30 استان کشور به اتمام رسیده است و به زودی عملیات اجرایی آنها شروع می شود.

وی از صدور مجوز 20 واحد کمپوست در کشور خبر داد و بیان داشت: یکی از این واحدها در استان آذربایجان غربی است که امروز عملیات اجرایی آن در شهرستان میاندوآب آغاز می شود.

وی از شناسایی 2064 واحد آلاینده در کشور خبر داد و یادآور شد: بیشترین استانهای دارای واحدهای آلاینده به ترتیب تهران، اصفهان و خراسان جنوبی هستند.

اصیلیان تجهیز و تاسیس آزمایشگاههای معتمد را از اولویتهای کاری سازمان حفاظت محیط زیست عنوان کرد و گفت: امسال تعداد این آزمایشگاهها در کشور از 70 مورد به 105 آزمایشگاه رسیده است.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از مطالعه و انجام کارهای اجرایی 6 رودخانه بزرگ کشور از نظر آلایندگی در سال جاری  خبر داد و بیان داشت: 9 رودخانه بزرگ کشور نیز سال گذشته تحت پوشش این طرح قرار گرفته است که در مجموع اجرای این طرح در 15 رودخانه بزرگ کشور در حال اجراست.

این مسئول همچنین با اشاره به مشکل آلودگی هوای 8 استان کشور عنوان کرد: هم اکنون 7 شهر بزرگ کشور شامل تهران، اصفهان، شیراز، اراک، مشهد، کرج، تبریز و اهواز دچار آلودگی شدید هوا هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها