بزرگداشت سیدجعفر شهیدی برگزار شد

مصطفی میرسلیم: شهیدی ملاحظه‌کاری سیاسی نداشت‌

گروه فرهنگ و هنر: مراسم بزرگداشت سیدجعفر شهیدی، دوشنبه شب در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد. به گزارش ایسنا، مهدی محقق، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در این مراسم گفت: دکتر شهیدی از چهره‌های شناخته‌شده در فرهنگ ماست که نه تنها در کشور ما؛ بلکه در کشورهای دیگر، بویژه کشورهای عربی و اسلامی، از او با احترام یاد می‌کنند.
کد خبر: ۱۷۸۴۷۳

مصطفی میرسلیم، رئیس هیات امنای بنیاد دایره‌المعارف اسلامی نیز در این مراسم گفت: دانشمندان و ادیبان ما دسته‌ای هستند که برای اظهارنظر خود ملاحظاتی دارند و من شخصا از این ملاحظه‌کاری همیشه رنج می‌بردم؛ اما رویه شهیدی را ستایش می‌کردم. او مسائل کارشناسی علمی را تحت ‌تاثیر جوسیاسی قرار نمی‌داد و هرگز نظریه علمی و ادبی خود را بر مسائل حاشیه‌ای که به جو غالب یا سیاست بازمی‌گشت، قربانی نمی‌کرد.

علی موسوی گرمارودی، دیگر سخنرانی بود که درباره شهیدی گفت: از ویژگی‌های بارز شهیدی اهمیت به نماز اول وقت بود.

در پایان نیز شکوفه شهیدی، دختر سیدجعفر شهیدی یادآور شد: تداوم موسسه دهخدا بیش از هر چیزی، ادای دین به نیاکان خردورز ماست که مفاهیم والا را در زبان فارسی به ما ارائه کردند و بازدیدهایی که مردم از گنجینه دهخدا داشتند، مهم‌ترین تایید بر درستی این کار بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها