گروه ورزش: پگاه گیلان با ارائه چهرهای هجومی، نایب قهرمان باشگاههای آسیا را از دور رقابتهای جام حذفی کنار زد.
در مرحله یکچهارم پایانی جام حذفی فوتبال ایران، عصر دیروز در ورزشگاه سردار جنگل رشت، پگاه گیلان با حساب 4 بر 2 و ارائه یک بازی برتر سپاهان 9 نفره را شکست داد.
کد خبر: ۱۷۸۴۷۱
پگاه که در غیاب محمدرضا مهدوی و سیدرضا چاووشی، 2 بازیکن برتر خود به میدان آمده بود از ابتدای نیمه دوم یکسره هجومی شد و در آخرین دقایق بازی با ورود این دو بازیکن اثرگذار، گزندگی بیشتری پیدا کرد.
گلهای پگاه را در این بازی مهدی نوری (51)، سیدرضا چاووشی (88 و 92) و هادی سهرابی (117) و گلهای سپاهان را احسان حاجصفی (50) و ابراهیم لوینیان (70) به ثمر رساندند. ضمن این که در وقت اضافی دوم بیات و بنگر (دو بازیکن سپاهان) توسط علیرضا فغانی، داور این دیدار از زمین اخراج شدند.
پگاه با این برد در مرحله نیمهنهایی جام حذفی به مصاف برق شیراز خواهد رفت. دیگر دیدار این مرحله را استقلال تهران و فولاد خوزستان فردا انجام خواهند داد.