حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش هالیوود ریپورتر، وی که فیلم «مرد آهنی» را روی پرده سینماهای جهان دارد، هفته گذشته در ایتالیا مقابل دوربین دنیس هاپر، بازیگر و کارگردان مشهور آمریکایی رفت.
پالترو که برای نمایش «مرد آهنی» به ایتالیا سفر کرده بود، از طرف کمپانی مشهور «تاد» دعوت به کار شد و در این فیلم چهار دقیقهای بازی کرد.
پالترو و هاپر، هر دو از دوستان صمیمی ایگو دلاواله، رییس «تاد» هستند و به همین دلیل ساخت فیلم به سرعت در شهر رم انجام شد.
نکته جالب آن است که مسوولان جشنواره کن موافقت کردهاند این فیلم تبلیغاتی را پیش از نمایش آن روی ویسایت کمپانی در جشنواره کن روی پرده بفرستند.
پالترو در سال 1999 برای بازی در فیلم «شکسپیر عاشق» جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن را به دست آورد.
فیلم «مرد آهنی» با بازی او و رابرت داونی جونیور طی ده روز نخست نمایش خود در حدود 40 کشور حدود 350 میلیون دلار فروخته است.
دنیس هاپر هم که دو بار در سالهای 1970 و 1987 نامزد دریافت جایزه اسکار شده است، فیلم جریانساز ایزی رایدر را را در سال 1969 ساخت و به عنوان بازیگر در حدود 200 فیلم و سریال تلویزیونی ایفای نقش کرده است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....