در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
بازجویی از اولمرت
ایهود اولمرت، نخستوزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته در رابطه با پرونده فساد مالی گشوده شده علیه وی مورد بازجویی قرار گرفت.
روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت روز گذشته اعلام کرد پلیس از اولمرت درباره پرونده دریافت رشوه از تاجری امریکایی توسط وی بازجوی کرد. این پرونده به دوره نخستوزیری اولمرت باز نمیگردد. او در سال 2006 میلادی به نخستوزیری رژیمصهیونیستی رسید.
پوتین در فهرست با نفوذترینها
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه به عنوان دومین رهبر بانفوذ جهان در فهرست اسامی 100تن از برجستهترین افراد در جهان قرار داده شده است.
مجله تایم فهرستی از صد نفر از بانفوذترین افراد جهان در سال 2008 را منتشر کرده که نام پوتین نیز در این فهرست آمده است. پوتین در فهرست این مجله معتبر امریکایی جایگاه دوم در ردهبندی رهبران و انقلابیون جهان را به خود اختصاص داده است.
توافق بر سر قضات پاکستانی
نواز شریف، نخستوزیر اسبق پاکستان و رهبر حزب مسلم لیگ شاخه نواز این کشور روز گذشته اعلام کرد کرد قضات بر کنار شده پاکستانی به زودی به مناصبشان باز خواهند گشت.
به گزارش روزنامه الشرقالاوسط - چاپ لندن - شریف دو روز پس از مذاکرات گسترده با آصف علی زرداری، رهبر حزب مردم پاکستان در دبی این خبر را اعلام کرد. وی که در جمع خبرنگاران سخن میگفت، این تصمیم را مبتنی بر توافقنامه اولیه بین خود و زرداری برای اعاده ثبات و قانون به پاکستان دانست.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: