زن خدمتکار، دختر 7 ساله را ربود

گروه حوادث: با شکایت مردی که خدمتکار منزلش، دختر 7 ساله او را ربوده بود و برای آزادی وی 10 میلیون تومان خواسته بود، تحقیقات پلیسی در این زمینه آغاز شد. به گزارش «جام‌جم»، مردی با مراجعه به کلانتری 111 هفت‌چنار ضمن ارائه شکایتی عنوان کرد، از چندی پیش برای نگهداری از فرزند 7 ساله‌ام به نام فاطمه، یک خدمتکار زن استخدام کرده بودم تا در غیاب من از فرزندم نگهداری کند.
کد خبر: ۱۷۰۳۳۴

غیبت مشکوک‌

وی افزود: مطابق روزهای گذشته، وقتی به خانه رفتم، متوجه شدم زن خدمتکار و فرزندم در خانه حضور ندارند.

ابتدا تصور کردم او به قصد خرید، از خانه خارج شده است، اما پس از غیبت طولانی، وقتی بشدت نگران بودم، زن خدمتکار در تماس با من عنوان کرد، فاطمه را ربوده است و تنها در صورتی فرزندم را رها می‌کند که 10 میلیون تومان به وی پرداخت کنم.

شاکی افزود: به دنبال این تماس در جستجوی خانه متوجه شدم زن خدمتکار 5 میلیون تومان پول موجود در خانه را نیز سرقت کرده است.

آغاز تحقیقات‌

با تشکیل پرونده‌ای در این ارتباط، موضوع به دادسرای جنایی تهران گزارش شد و با دستور قضایی از سوی دادیار شعبه دوم دادسرای جنایی، موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

سعید درخشنده، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی نیروی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به این پرونده ضمن هشدار به خانواده‌ها از آنها خواست در صورتی که قصد استفاده از نیروهای خدماتی در منازل خود را دارند، ابتدا تحقیقات کافی در خصوص آنها به دست آورند، سپس به آنها اجازه حضور در منازلشان بدهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها