قاتل فراری باند کیف‌قاپی تشکیل داده بود

گروه حوادث: عامل یک جنایت که پس از ارتکاب قتل متواری شده بود، بار دیگر پس از تشکیل باند کیف‌قاپی، از سوی ماموران پلیس آگاهی دستگیر شد. بازپرس محمد شهریاری با اشاره به پرونده اتهامی متهم به «جام‌جم» گفت: روز دهم اسفند سال گذشته به بازپرس محمدحسین شاملو اطلاع داده شد، به دنبال یک نزاع، جوانی به هویت سعید در شهرک ولی‌عصر تهران به قتل رسیده است.
کد خبر: ۱۶۹۶۱۹

با عزیمت بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی به محل، مشخص شد عامل جنایت فردی به نام محمدرضا است که پس از مشاجره لفظی با سعید که با او در یک محله سکونت داشته، با استفاده از وسیله‌ای که از یک مغازه خراطی در اختیار گرفته به سوی مقتول حمله‌ور شده و او را به قتل رسانده و سپس متواری شده است.

شهریاری افزود: با دستور قضایی، جسد به پزشکی قانونی منتقل شد و یک تیم ویژه از ماموران جستجو برای دستگیری قاتل فراری را آغاز کردند.

شناسایی باند کیف‌قاپی‌

بازپرس شعبه هفتم دادسرای جنایی افزود: در حالی که تلاش برای دستگیری قاتل فراری ادامه داشت، ماموران اداره 18 پلیس آگاهی با بررسی چند پرونده مربوط به کیف‌قاپی 4 نفر از این مجرمان را شناسایی و پنجشنبه گذشته با دستور قضایی مخفیگاه این متهمان را شناسایی و آنها را در اقدامی ضربتی دستگیر کردند.

شهریاری افزود: با تحقیق از متهمان مشخص شد سرکرده این باند محمدرضا، همان قاتل فراری است که در 10 اسفند پس از ارتکاب جنایت متواری شده و تحت تعقیب بوده است.

با شناسایی این متهم، وی اعتراف کرد روز حادثه پس از مصرف مشروبات الکلی با سعید درگیر شدم و او را به قتل رساندم و پس از یک ماه فرار، بار دیگر به اتفاق دوستانم، کیف‌قاپی می‌کردیم.

به دنبال این اعترافات، بازپرس ویژه قتل تهران در غیاب بازپرس محمدحسین شاملو با صدور قرار بازداشت موقت، متهم را برای ادامه تحقیقات در اختیار پلیس آگاهی قرار داد. تحقیق در این خصوص ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها