خواستگار ناکام، خودرو را به آتش کشید

گروه حوادث: جوان خواستگار وقتی با مخالفت یکی از بستگان دختر مورد علاقه‌اش برای ازدواج روبه‌رو شد، نیمه‌شب خودروی گالانت او را به آتش کشید.
کد خبر: ۱۶۹۲۸۵

به گزارش جام‌جم، به دنبال شکایتی که از کلانتری 135 آزادی به پلیس آگاهی ارسال شده بود، در تحقیقات ماموران اداره 16 که وظیفه مبارزه با حریق‌‌های عمدی را به عهده دارند، مشخص شد روز 11‌فروردین امسال ساکنان یک منزل مسکونی در غرب تهران نیمه شب با اطلاع از آتش‌سوزی یک دستگاه خودروی گالانت که در پارکینگ خانه متوقف شده بود، سراسیمه خود را به محل رسانده و با حضور آتش‌نشانی، این آتش خاموش شد.
با تحقیق از شاکی، وی عنوان کرد: شخصی به نام وحید که برای خواستگای دختر یکی از اقوام آمده بود، صلاحیت این ازدواج را نداشت و من با این ازدواج مخالفت کردم و جوان خواستگار پس از این موضوع تهدید کرد خودروی مرا آتش خواهد زد.
با بررسی و تحقیق در این زمینه، موضوع به مقام قضایی گزارش و دستور احضار جوان خواستگار صادر شد و متهم در پلیس آگاهی حضور یافت.  با انجام تحقیقات از وحید، وی زبان به اعتراف گشود و عنوان کرد: به دختر جوان  بسیار علاقه دارم و زمانی که او را خواستگاری کردم، یکی از بستگان وی با این وصلت مخالفت کرد و من نیز تصمیم به انتقام از وی گرفتم و نیمه شب خودروی او را به آتش کشیده و متواری شدم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها